Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Yüreğimin kapısını araladım usulca...

Sensiz bir diyar..Bir yanı gül bağına bakıyordu,bir yani uçsuz bucaksız kirlenmemiş semaya ve bir yanı rüzgar uğultusunun duyulduğu bir vahada yürüyen kervana...

Gül bağına girdim usulca...

Güller yapraklarını açmış "güllerin en güzelinin "yüzüne sürgün bir zamanda...Sırılsıklam bir hasrete bakıyordu güllerin bir yaprağı,bir yaprağı sensizliğin yorgunluğuna ...Bir yaprağı da dertli gönüllerin efkarla beklediği vuslata...

Yüzümü cevirdim semaya usulca...

Kokuna hasret bir yağmur damlası düştü,yağmurlarına aşina olduğum bu diyarda...Seni yazdı düşen ilk yağmur damlası yüreğime...Sensizliğin üşümüşlüğünde...
Ağladı sema sensizlikte...Üşümüşlüğümü anlatmaya yeter mi bilmem,ağladım işte sensizlikte...Yağmur sana sevdalı,ben sana sevdalı...Ağladık üşümüşlüğün titreten zemherisinde...

Yürüdüm vahaya usulca...

" Sen" varsın Ey Nebi burada...Bir senin adın var dillerde ...Bir Sevdanın kor gibi düştüğü sana sevdalı yürekler...Ruhunu gözyaşının ardında bırakan bedeviler...Rüzgarın uğultusunda "Sen",bakışlarda "Sen",cümlelerde "Sen"...Sen soruluyorsun toprağa,rüzgara...Üzgün bir sensizlikte...

" Sen"li dünyamızın,"Sen"li cümlelerimizin",Sen"li sevdamızın sensizliğinde...
Güllerin adı "Sen",Hasretin adı "Sen",vuslatın adı "Sen"

"Sen"li bir sensizlikte..
Sevdan "can"larında,"can"larını ellerine almış yürüyen bu kervanın
Adı "Sen", sevdası "Sen"!

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
tek kelimeyle mükemmeldi engin kardeşim yüreğine sağlık Rabbim razı ve menun olsun...:)

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
"Sen"li bir sensizlikte..
Sevdan "can"larında,"can"larını ellerine almış yürüyen bu kervanın
Adı "Sen", sevdası "Sen"!

Allah razı olsun...

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Yüzümü cevirdim semaya usulca...

Kokuna hasret bir yağmur damlası düştü,yağmurlarına aşina olduğum bu diyarda...Seni yazdı düşen ilk yağmur damlası yüreğime...Sensizliğin üşümüşlüğünde

Yüreğine sağlık Engin kardeş .. Allah razı olsun çok güzeldi.!!

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Ellerine ve güzel yüreğine sağlık kardeşim.Güzel paylaşımın için Rabbim azze ve celle razı ve hoşnut olsun.
En güzele emanet ol

2dklazimiste

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Paylaşım için teşekkür ederim.

Üst Alt