Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
thumb_349685131.gif

Gül peygamberim,

Ümmetin Sana selam gönderince, Allah (c.c)`in melekleri bu selami alir Sana iletirlermis, öyle ise:

Es-selamu aleyke Ya Rasulallah
Es-selamu aleyke Ya Habiballah
Es-selamu aleyke Ya Nebiyallah
Selam Sana Ey Gül-i Rana !

Ya Rasulallah,

Şuan elimde tuttugum kalem dahi hal-i ruhuyetimi Sana izah etmekten aciz kaliyor. Ve Sana yazdigim her kelimeyi kelime olarak degilde ruhumdan gelen bir duygu yuku olarak kelimelere yansitiyorum. Neye, nerden ve nasil basliyacagimi bilmeden, bir sehre ilk defa tesrif eden bir insan gibi, ben de hangi duygu selinde bogulacagimi bilmeden baslamak istiyorum acizane.

Ya Habiballah,

Gönlümün Gülü, ruhumun huzur kaynagi, guzide insan, rahmet peygamberim!
Güllere bakipta hayran olmamak olmaz, guller kokusunu da o guzelligini de Senden almistir. Kimbilir Senin cemaline bakanlar ne kadar meftun oldular Sana. Hani Ebu Cehil Sana: Ya Muhammed ne kadar cirkinsin demisti. Sen de sukut etmistin, Sen biliyordun ki herkes kalbinin guzelligi kadar guzelligi gorebilirdi. Ve derken Ebu Bekir (ra), sadik dostun gelmisti de Sana hayran hayran bakip, ve can-i gonulden: Ya Rasulallah ne kadar guzelsin demisti.

Sana Ebu Bekir(ra) gozuyle bakmayi ne kadar yeglerdim. Ben de Yesil Kubbeni seyrediyorum resimlerde. Ne kadar Ebu Bekir (ra) misali hayranlikla bakmayi beceremesemde, Senin icin kalbimin en derinliklerinde Sana ozlemim ve sevgim var. Ya Rasulallah, ne zaman dunya hayati beni cok mutlu ediyor ven ne zaman benim canimi acitiyor, o an odama kosuyor ve Senin Yesil Kubbeni bakarak agliyorum. Sanki Sen yanimdaymissin gibi Seninle konusuyor ve mutlulugu, da huznu de Seninle yasiyorum. Masuk asksiz olmaz Ya Habiballah. Yuregimdeki yanan gizli bir korsun ve insaAllah hep oyle kalacaksin.

Ey Gonuller Sultani, Ask ikliminin en Guzel Sevdasi,

Kalbimiz aciyor buralarda. Seni Sensiz yasamak zor geliyor bizlere. Senin yolunda gidenlerden yuz ceviriyor bir coklari. Islam garip baslamisti, suanda boynu bukuk devam ediyor ya Rasulallah. Bu kadar guzel bir dini guzel yasayamayan bizlere, darbe ustune darbe indiriliyor. Allah c.c.`a kasem olsun ki, bizler birseylerin farkina varma noktasindayiz Ya Rasulallah. Indirilen darbeler artik gozumuzu acmamiza vesile oldu biiznillah. Bu kalpler Hak`kin ve Senin askini yasadikca islam bayragida gonullerde ve bu kainatta hep dalgalanacak insaAllah.

Ya Rasulallah, yurekler Senin ozlemine bogulmus, Senin Sancaginin altinda bulusacagimiz gunu bekliyoruz.
Ne kadar gunahkar olsakta, Seni cok seviyoruz, ve sairin diliyle Seni Seven Senin gibi olmali bunun da idrakindeyiz acizane.

Duygularimi dahi anlatmaktan aciz kaldigim suanlarda mektubuma son veriyorum. Ben isterdim ki Ya Rasulallah, Sana yazdigim her mektubun altina gozyaslarimla imzami atabilseydim. Fakat&.

O beklenen gunde sefaatinden bizleri mahrum eyleme Sevgili Peygamberim&

Ve tekrardan&

Selam Sana Ey Gul- Rana !

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Çok yürekten ve içtenlikle yazlmış bir mektup....
yazarın yüreğine seninde ellerine sağlık hocam..

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
çok güzeldi.ALLAH cc razı olsun.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Selam Sana Ey Gul- Rana

Çok çok çok güzeldi.Söylenecek söz bulamıyorum.Yüreğine sağlık kardeşim.Rabbim azze ve celle razı olsun. :agla:

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Paylaşım için ALLAH razı olsun Mevla bir ömür boyu ayırmasın bizleri Habibinin izinden ...

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
Ya resulallah yürekler senin özleminle boğulmuş, senin sancağının altında buluşacağımız günü bekliyoruz.

Ne kadar günahkar olsakta seni çok seviyoruz, Ve şairin diliyle Seni Seven Senin Gibi Olmalı Bunun da idrakındeyiz acizane.

O beklenen günde şefaatinden bizleri mahrum eyleme Sevgili Peygamberim...

Es-selamu aleyke Ya Resulallah
Selam Sana Ey Gül - Rana

ALLAH (cc) razı olsun Hocam,

Cennetin O En Güzel Gülü hz.Muhammede (s.a.v) komşu eylesin

Şefaatine nail eylesin.Selam

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe

Yüreğine sağlık abim Rabbim razı olsun Gönlüne sağlık Rabbim güzelliklerden ayırmasın inşaallah..

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : ilminur

Yüreğine sağlık abim Rabbim razı olsun Gönlüne sağlık Rabbim güzelliklerden ayırmasın inşaallah..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe

Gercekten cok güzel Hafiz kardesim emegine saglik paylasan ellerine ve yüregine dert degmesin insaAllah
Allah(c.c)razi olsun
Rabbim Güle sevdali bu yürekleri Gül cemresinden mahrum eylemesin
Kevser havuzunun basinda beklenenlerden olursun insaAllah
Selam ve Dua ile.......

Üst Alt