Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

tetrilejyon

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
http://www.24haber.com/?newstype=normal&newsid=9203Konya 112 Acil Yardım Merkezini telefonla taciz eden kişiler, numaraları kaydedilerek, gün içinde tekrar arama yaptıklarında, sistem operatöre bağlanmadan, "112'yi rahatsız ettiğiniz tespit edilmiştir. Savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır" sesli mesajıyla yanıt veriyor ve görüşmeyi iptal ediyor.

İŞTE GÜLDÜREN BAZI DİYALOGLAR

Santral görevlisi: Ambulansımız sizi bulamadı, sizin sokakta dolaşıyor.

Hasta yakını: "Ben ambulansı görüyorum, bu yana gelsin bu yana..."

Santral görevlisi: "Evinizin yakınında bilinen bir cami, market, okul var mı? Ambulansımızı nerede karşılayacaksınız?

Hasta yakını: "Kapının önünde..." Eşinin kalp krizi geçirdiğini ve Acil yardım ihtiyacını dile getirmeye çalışan ve ağlayan bayanın karşısında heyecanlanan Santral Görevlisi: "Eşiniz erkek mi?"...

Santral görevlisi: "Beyefendi ambulansımız adrese ulaşamaz ise sizi aramamız gerekebilir telefonunuzu verir misiniz?" Hasta yakını: "Telefonumu yeni aldım sana verirsem ben neyle konuşacağım"..

muzdelife

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
:D çok komikti ellerine sağlık

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
:D güzel elerinize saglık

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
çok güzeldi ellerine sağlık... :D :D :D

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
inasan sevdiğini kaybetmenın korkusuyla kendini şaşırırsa normaldır bence komik değil

Üst Alt