Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Güldüren itiraflar, yurdum insanı

Yanlış telefon
İşe giderken cep telefonumu evde unutmuşum, ama televizyon kumandasını almayı ihmal etmemişim.

Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.

Helallik
Tatile giden, hayat dolu yaşlı teyzemiz güya helalleşiyor. "Hadi çocuğum, hakkınızı helal edin, hayat bu; siz ölürsünüz ben göremem, veya siz kör olursunuz beni göremezsiniz..."

Köpük köpük
8 yaşımdaki yeğenim "Dayı nasıl oluyor da renkli sabundan beyaz köpük çıkıyor?" diye sordu. "Dur bir düşüneyim." dedim, hala düşünüyorum...

Potansiyel müşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşAllah!'' dedi.

Arabam çalındı2 gece önce arabasını otoparkta unutup eve dolmuşla dönen ve sabah "Arabam çalındı!" diye ortalığı kasıp kavuran salak benim.

Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."

Direksiyon eğitimi
Sene 1993. eşime (şu an karım olur kendileri) araba kullanmayı öğretiyorum. İzmir'in o zamanki halini bilenler bilir. Üçkuyular-Narlıdere yolu şimdiki gibi değil. Sakin... Stres olmasın, panik yapmasın diye çok karışmamaya çalışıyorum. Ayrıca çok sakin bir ses tonuyla konuşuyorum. Direğe 3 santim farkla geçiyor benim güzel eşim. "Direğe çok yakın geçtin hayatım." diyorum. Cevap "Hangi direğe?"

30.000 bakımı
Yengemin burun ameliyatından sonra elinde bir demet çiçekle gelen abimin inceliğini, kurduğu cümleyle daha bir iyi anladık. "Hatun kokla bakayım burnun çalışıyor mu?"

Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa."

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
yurdumun_insani02.jpg

yurdumun_insani04.jpg

http://www.benimsayfam.com/derlemeler/resimler/yurdumun_insani06.jpg

yurdumun_insani01.jpg

yurdumun_insani05.jpg

yurdumun_insani03.jpg

337534cfxg7.jpg

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
:hihi: :hihi:
cok hosdu tesekkürler arkdsalar..

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
nuryolu ve makbergülü abla harikasınız ya Cenabı hak razı olsun siz beni güldürdünüz ALLAH da sizi güldürsün:):D

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."

Acaba ilk dakikadan itibaren gelinin hayati kararmasin böyle bi kaynanasi oldugu icin:karizma::hihi::hihi:

Cenab-i Hak razi olsun kardesim tebessüm etmemize vesile oldugun icin tesekkürler
Selam ve Dualarimla.......

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
İnanın gece gece gülmekten yüzüm gerildi.Hepsi çok çok güzeldi.Ellerinize sağlık.Kalbi teşekkürler..

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
:gulver::gul::-;:bizdende Kalbi teşekkürler kurbanım...sevindik tebessüm ettirbıldı ısekk

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
hepsıde guzeldı teşekkürler...
bugun faturalı telefon hattımın faturasını yatırdım, ardındanda 5 tl lık kontor alabılırmıyım dedım calısanda dedıkı yıne bu numaraya atıyoruz degılmı:)

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
Emegine saglik ..
Gulduren durumlar ..

Tesekurler paylasiminiz icin..(:

Üst Alt