Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mihru vefa

talib-i aşk

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
Güle Bahçıvan Gerek

İstiğfar tek başına olur, fakat terbiye tek başına olmaz. Büyük veli Ebu Ali ed-Dekkak rh .a., terbiye mürşidsiz olmaz der ve kendi başına terbiye olmak isteyenlerin durumunu şu misalle anlatır:
Kendi başına kalan kimse, dağ başında büyüyen ağaca benzer. Onun yaprağı olur, fakat meyvesi olmaz. Olsa da tatlı olmaz.
Kalpteki kinin, hasedin, rızık korkusunun, kendini beğenmenin, aşırı dünya sevgisinin, şehvet ve şöhret tutkusunun kendiliğinden gitmeyeceğini bilmelidir. Bütün günahlar, kalbi ve ruhu hapiste tutmakta ve gaflete, Sevgili'den ayrı kalmaya sebep olmaktadır.

Dr. Dilaver Selvi

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun muhlisane kardeşim :rolleyes: :)

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Değerli paylaşım için Rabbim razı olsun muhlisane. Sen buralara uğrarmıydın yaa iyi sevindim gelmene hep bekleriz o değerli paylaşımlarınla ... Selametle ...

mihru vefa

talib-i aşk

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : nak$i
Değerli paylaşım için Rabbim razı olsun muhlisane. Sen buralara uğrarmıydın yaa iyi sevindim gelmene hep bekleriz o değerli paylaşımlarınla ... Selametle ...

Uğramam gerekti uğradım estf. değerli paylaşımlar değerli büyüklerimizin himmeti ile yalnız sende yoksun uğra arada bi ?(

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Kurban muhakkak değerli paylaşımlar büyüklerimizin ama sende burda bizimle paylaşıyorsun ben onu demek istedim ... Allah cc razı olsun ...Uğrarız inşeAllah sofi...

Üst Alt