Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Ağlamaktan gözleriniz mi görmeyecek? Varsın görmesin!!!

Gülmekten kalplerimiz kararacağına, bırakalım gözlerimiz kör olsun ağlamaktan.

Ağlayıp da rahmet pınarlarına dönsün göz pınarlarımız. Kim bilir belki de Allah o gözlerden cennet ehline ab-ı kevser içirir.

Ve der ki; benim için ağlayan gözler cennetin rahmet çeşmeleridir. Ben o gözlerden cennet ehline vuslat şarabı içiririm

Evet, ağlamak çağrıdır sevgiliye, sessizce rahmetle... Ağlamak kesip yüreğini kanını feda etmektir sevgili uğruna. Ağlamak, anlamaktır sevgilinin sırrını.

Gözyaşı cennettir. Dil ile susmak ama göz ile konuşmaktır ağlamak.

Gözlerin dilidir gözyaşı. Ve Allah(c.c) çok iyi bilir gözyaşının dilini.

Bu yüzden misafir olur ağlayan kalbe.

İşte bundandır ağlayıp rahatlamamız.

Gözyaşı rahmete çağrıdır. Allahın rahmet çağrısına rahmetle cevap vermektir ağlamak.

Gözyaşı, rahmet geldin diye, yıkamaktır yolları nefsaniyetten.

Cennetten esintidir gözyaşı.

Ve ne mutlu bizlere ki, ağlayan bir Resul'ün ümmetiyiz. Yaşarmayan gözden Allaha sığınırım diyen Muhammedin ümmetiyiz.

Bindörtyüz yıllık hasretin varisiyiz bizler.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer

Ve ne mutlu bizlere ki, ağlayan bir Resul'ün ümmetiyiz. Yaşarmayan gözden ALLAHa sığınırım diyen Muhammedin ümmetiyiz.

yüreğine sağlık ablam,yine çok güzel bir yazı..

MEVLAM bizleri ALLAH ın rızası için gözyaşı döken muminlerden eylesin ve bizleri S.A.V E layık birer ümmet olan muttakilerden eylesin...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin

Ve ne mutlu bizlere ki, ağlayan bir Resul'ün ümmetiyiz. Yaşarmayan gözden ALLAHa sığınırım diyen Muhammedin ümmetiyiz.

yüreğine sağlık ablam,yine çok güzel bir yazı..

MEVLAM bizleri ALLAH ın rızası için gözyaşı döken muminlerden eylesin ve bizleri S.A.V E layık birer ümmet olan muttakilerden eylesin...

Aminn inşaALLAHHH

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Mükemmel bir paylaşım olmuş ellerine saglık..
Bu yüzden misafir olur ağlayan kalbe.

İşte bundandır ağlayıp rahatlamamız.

Gözyaşı rahmete çağrıdır. ALLAHın rahmet çağrısına rahmetle cevap vermektir ağlamak.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
İnsanı güldüren ve ağlatan Cenâb-ı Allah'tır. Merhamet pınarlarını harekete geçiren, korku ve rağbet duygularını coşturan, Allâhü Teâlâ hazretleridir.

Cehennem Ateşini Ancak Göz Yaşı Söndürür

Rivâyet olundu:

Kıyâmet günü olduğu zaman, cehennemden dağ gibi bir ateş kütlesi çıkar. Ümmet-i Merhumenin üzerine hücûm eder. Efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem hazretleri, ümmetinden o ateşi defetmeye çalışır. Bir türlü ateş sönmez. Efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem hazretleri:

-"Ey Cebrâil yetiş! Yetiş! Ateş ümmetimi yakmak istiyor!" der. Cebrâil Aleyhisselâm elinde bir bardak su ile gelir. Cebrâil Aleyhisselâm, o bardak suyu, Efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem hazretlerine uzatır ve şöyle der:

-"Bunu al, ateşin üzerine dök!"

Efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem hazretleri, o bir bardak suyu alır, dağlar gibi yükselip ümmetin üzerine gelen ateşin üzerine döker; ateş hemen o anda sönüverir.

Efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem hazretleri, Cebrâil Aleyhisselâm'a sorar:

-"Ey Cebrâil bu ne suyu idi? Ateşi söndürme yönünde bundan daha etkili bir su görmedim?" Cebrâil Aleyhisselâm:

-"Bu senin ümmetinin göz yaşlarıdır. Halvette (yalnız kaldıklarında sırf) Allâh korkusundan ağlayıp akıttıkları göz yaşlarıdır! Allâhü Teâlâ hazretleri bana emretti; ben ümmetinin göz yaşlarını topladım, senin ona olan ihtiyaç vaktine kadar sakladım! Senin onlarla cehennem ateşini söndürmen için şu ana kadar muhafaza ettim!" der.

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Göz yaşları Rahmetin Deryasıdır!!!

süperr bir yazııı Allah razı olsun...

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun ablam harika bir yazıydı yüreğine sağlık...

Üst Alt