Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
8787canmefendimsav2cy4.png

Yüzünü hiç görmeden sevdik seni...
Aramızda asırlar ve çağlar dolusu yaşanmışlıklar vardı gerçi.Biz sana erişememiştik.Erişememezlik,besbelli bir yetimlik olduğu halde.
Biz seni hiç kaybetmemiş gibi sevdik...
Yüzünü hiç görmeden...Ve güzel sesini hiç duymadığımız halde...Seni sadece anlatıcıların anlattıklarından bildik tanıdık sevdik.
Bir kerecik rüyamıza girebilmen...Sırf bu şerefin bize bahşedilmesi için...Bir ömür boyu bekledik.
Adın her anıldığında kalbmize aşk yağmurları yağdı,kalbimiz titredi.Aklımıza her düştüğünde gözlerimiz yaşardı,durup dururken.Sırf Sevgilisin diye,gülünü görmeden sevdik seni.
Sırf sen seviyorsun diye sevdik,sevdiğin şeyleri.ve sırf sen sevmiyorsun diye sırtımızı döndük;fena bildik sevmediğini.
Sonra sana benzemek istedik.Sana kavuşmamış olsakta,ismini çocuklarımıza koyduk.Yürüdüğün gibi yürümek hiç yüzünü görmeden.Durduğun yerde durmak,hiç seyretmediğimiz halde duruşunu.
Çok ders çalıştığımız bazı gecelerde...Perdelerin arkasından pencerelerin buğusunu silip,seni aradık karanlığın içerisinde.Karda yürürken,ümitsizce ayak izlerini aradık.Gökten düşen herbir kartanesinin gözlerinden...Seni sorduk.
Seninde bizleri sevdiğinden adımız gibi emindik.Bizleri hiç görmemiş,sesimizi hiç duymamış olduğun halde.Günün birinde bizi gördüğünde sanki yıllardır tanıyormuş gibi yanına çağırıp kanatlarının altına alacağından hep emin olduk.
Rabbimiz ve Sen...Bizi hiç bırakırmıydın?Asla...
Biz seni çok özledik hepde özleyeceğiz.
Sen yetimlerin babası,fakirlerin sahibi,düşkünlerin örtüsüydün.
Güllerin Efendisi...sevenlerin ve uykusuz gecelerin sırdaşı...Miracın yolcusu...Burak'ın süvarisi...
SELAT SELAM ÜZERİNE EFENDİM
ESSELATU VESSELAMU ALEYKE YA RASULLULLAH
alıntı​

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
9768mHn_adszwt7gy9x1x.png

Efendim!

Cenâb-ı Hak! Alem-i ervahtan,rahm-ı mâdere beni gönderip,orada bana cihazat verip,havl ve kuvvetiyle şehâdet âlemine gönderdiğinde,kulağıma tatlı sadalar gelmeye başladı.Aklen anlamasam bile kalp ve ruhumun hissettiği ezân-ı "Muhammed" (ASM) benim ruhumda bir tohum olarak ekilmişti.Hususan;Rabbimin varlığını ilandan sonra senin varlığını ilândan ibaret olan "Muhammedurresûllâh" sadası,ruhuma bambaşka pencereler açmış.Seni görmek ve tanımak iştiyâkı bende hâsıl olmuştu.
Efendim!
Sana nasıl müştâk olmayayım ki ; Rabbim seni yaratmış ve senin hürmetine kâinatı yaratmış ve ben de senin hürmetine yaratılmışım.Rabbime senin gibi bir sultan gönderdiği için ne kadar hamd etsem az.
Efendim!
Kalp ve ruhum ile her zaman seni görüyor ve hasretle el ve ayaklarından öpüyorum.Fakat ; Rabbimizden haber veren şu nurlu berrak ve görenlere şu simada yalan olmaz dedirten ve yaratılanlar içinde eşi ve benzeri olmayan şu cemâlini şu gözlerle görebilsem o zaman bütün hadiseler toplansa yani ; belâ ve musibetler karşıma çıksa şu cemâlin bana bir kalkan olup elemden mahfuz olurum.
Senin bu asırda aziz,sıddık,muhlis bir evlâdın olan ve her an seni görmek iştiyakıyla yanıp tutuşan ve senin davan için derisini kâğıt,kanını mürekkep yapan nur talebesi evlatların var.
Üzülme efendim üzülme!
Bizler senin davanı muin-i İlâhi ile ilelebed devam ettireceğiz.Sen yeterki bizleri "ümmetim" listesinden silme.Rabbim seni müşriklerin şerrinden koruyacağını vaad ettiği gibi bizlerde inanıyoruzki senin yolundan ayrılmadıkça ve sünnetinden uzaklaşmadıkça bizleri de koruyacaktır.İnşââllah​

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyydina Muhammed...

Emegine paylasan yüregine saglik kardesim cok güzeldi her iki yazida sonsuz tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun Efendimiz'in(s.a.v) Gül cemalini görenlerden eylesin cümlemizi
Selam ve Dualarimla......

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
"Elfi elfi salatin ve elfi elfi. Selamün aleyke ya Rasulallah
valla yazcak bisey bulamadim cok güzel anlatilmis
Allah razi olsn..

Gülyüzlüm

YD Üyesi