Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Mensur b. Ammar söyle diyor: Bir gece evden disari çiktim. Bir evin kapisindan geçince, içeriden bir gencin yalvarip yakararak Allaha söyle arz ettigini isittim: Ey Allahim! Sana karsi günah ettigim zaman muhalefet ve isyan amaci içinde olmadim. Nefsimin istekleri bana üstün geldi, seytan beni aldatti, sonunda kendime zulmettim ve senin gazabina maruz kaldim.

Bu sözleri isitince basimi kapinin arasina dayadim ve Kurândan su ayeti okudum: Ey iman edenler! Kendinizi ve çoluk çocugunuzu cehennem atesinden koruyun; onun yakiti, insanlar ve taslardir; görevlileri, Allahin kendilerine verdigi emirlere bas kaldirmayan, kendilerine buyrulanlari yerine getiren pek hasin meleklerdir.

Bu ayeti okudugum zaman o gencin feryadi yükseldi ve ben de o kapidan geçip gittim.

Ertesi sabah o kapidan geçince, yasli bir kadinin yalvarip yakararak söyle dedigini isittim:

Benim bir çocugum vardi ki geceleri Hak Tealanin korkusundan agliyordu. Dün aksam yine münacat ettiginde birisi geldi, kafasini kapinin arasina dayadi, Hak Tealanin azap ayetlerinden birini okudu. Bunun üzerine çocugum feryat etti, siddetle agladi ve sonunda da ruhunu yaraticiya teslim etti.

Ben söyle dedim: Ey anne! O ayeti ben okudum ve çocugunun ruhunun beka âlemine göçmesine ben sebep oldum. Eger izin verirsen onu ben yikayayim. Anne söyle dedi: Evet, olur!

Üzerinden kadife parçayi kaldirinca gencin boynunda bir parça bezin oldugunu gördüm, boynundaki bez parçasini açinca da yesil hatla gögsüne söyle yazildigini gördüm: Biz bu kulu tövbe suyuyla yikadik.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah biz kullarını nefsinin ve şeytanın şerrinden muhafaza eylesin.Son nefeste İmandan ayırmasın.Manidar bir paylaşımdı.Allah c.c. razı olsun sümeyya kardeşim.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Rabbimin ne güzel kulları ver.Allah razı olsun

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Allah(c.c)razi olsun Sümeyya canim cok güzel anlamli bir paylasimdi tesekkürler
Paylasan ellerin ve yüregin dert görmesin
Selam ve Dua ile can......

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Çok güzeldi gerçekten
Rabbim razı olsun...

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
çok güzel etkileyici bi paylaşımdı kalbi teşekkürler (RABBİM CC) razı olsun sümeyya kardeşim

CENABI-HAKK bizlerin tevbelerini de kabul eylesin ahirete tertemiz bir imanla göçmeyi nasib eylesin, AMİİN.

Selam Ve Dua İle...

Üst Alt