Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

eymentaha

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Trabzonspor
''ey insan oğlu bilmezmisiniz ki rızık allahtandır''.Dünyanın derdi,hayat kavgası ne kadarda aldatmış ,şimdi anlıyorum sizler gibi insanların ne kadarda içten konuştuklarını ne kadarda arzulusunuz.okudukça ben utanıyorum boşa geçirmişim o kadar yılımı,allah aşkını,peygamber sevdasını,sahabe edebini,sadat gölgesini üzerimden ve üzerimizden eksik etmesin.kurbanlar ben aranıza yeni katıldım,allaha emanet olun.

eymentaha

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Trabzonspor
Bir zamanlar adamın biri sürekli neden benim malım yok,yatım yok,neden çok para kazanamıyorum diye sürekli isyan ediyormuşve haset güdüyormuş.bir gün rüyasında dik bir rampada yürüyormuş bir tarafı çorak arazi,bir tarafı yemyeşil ağaçlık .rampayı bitirmiş ve karşısına 3 tane muhappet eden hacı çıkmış ,çok yorgunmuş ve hacılardan destur istemiş,biraz yanınızda dinlenebilirmiyim demiş ve hacılar hayır yolcu! Sen bizim yanımıza değil şu karşı tarafta dinlen demiş,bir bakmış karşı taraf mezarlık ve oraya doğru yönelmiş.yaklaştıkça mezarlığın girişinde kocaman bir taş görmüş ve yönelmiş.yaklaşınca ne görsün taşın üzerinde kocaman yazıyla ne yazsın;''ey insan oğlu bilmezmisinki rızık allahtandır'' bunu okuyanadam korkuyla rüyasından uyanmış ve tövbe istiğfar getirmiş.şimdi ise hamd aleminin nimetlerinden faydalanan biri oldu.hamd etmek allahtan gelene ve onun verdiğine şükretmek lazım.bu durumu yaşayan benim için çok değerli bir arkadaşım .benim için çok değerli bir yaşanmış bir hikaye olduğu için sizlerle paylaşmak istedim.kurbanlar allaha emanet olun!!!!

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
Bismillahirrahmanirrahim

Üst Alt