Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Huzur'um, Ramazan bitti artik. Tarafindan davet edildigimiz bir gün, bir cafede deli dolu bir kiz olarak tanistigimiz Canomuzu evinde, ev hanimi olarak ziyaret edecek ve özlemimizi giderecegiz insaAllah. Hepinizin yeri ayridir bende bilirsin, keçilik yok kiz:)

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
canım en kısa zamanda kendimi toparlar toparlamaz zeynep teyzemle beraber sizleri evimde görmek beni çok sevindirecek=) canım

Destina1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Dostlarım nerdesiniz X(

Tatlı atışmalarımız,sevincleri,üzüntüleri paylaşımımız... :(

Bide yetmezmiş gibi burdaki atışmalarımız msn de devam edişimiz (çok özledim sizleri) :( :( :(

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
bugun güzel bir gün, böyle devam etmesini umut ediyorum günlük

Güzide

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Hira
Original von Güzide

Hira nerde acaba...

Hira'y1 nerede bulacag1n1 unuttun degil mi Güzide Han1m ? Bir telefon kadar yak1n halbuki, ve yar1m saatlik mesafe kadar uza1nda keçi seni :)

Seni Özledim....

Ya Hira oyle deme, telefonda cok kisa konusuyoruz.. Hemen kapatiyoruz.. Surdan ozel mesajlasalim bari be yaw.. Olmuyor boyle..

Zaten aramasin sormasin beni demissin siyahyildizlara... Ben gene arada sirada cebine mesaj atiyorum sen onu bile yapmiyorsun...

Ben de seni ozledim ;(

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
günlük ....

bugun kaç gündür oldugu gibi ezik bir hava vardı havanın tam gri zamanları
belli belirsiz bir soguk var dışarda ama herşeye ragmen herkeze ragmen hayat güzel, yaşamak güzel, ummadık bir anda sevgdigin birinin sesini duyman güzel trafik, kalabalık, kargaşa, herşey var hayatımızda ama güzel bakan güzel görür...

işte bir gün daha bitmek üzere yarın yeni bir gün kapımızı çalıcak inş-Allah, varsa alacak solugumuz gene başlayacagız güne

her gününüzün güzel geçmesi dileklerimle ...

Hülagü

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
"Hira" dan al haberi günlük. Değil dört gözle, 15 gözle açılmasını beklediğimiz islamicportal için şenol abi bu hafta sonu iyice çalışacak ve o en sevdiğimiz sitemizi haftaya bizlere kavuşturmak için uğraşacakmış....Yaşasınnnnn :p :p :p :p

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
ne güzel bir haber bu

Allah razı olsun

bitsin bu özlem artık

Hülagü

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
İnşaAllah inşaAllah...