Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı Hekimoglu
Bugun Pazar,Turkiyede suan saat 01.40
burda hala saat 17.40. ve ben hala okuldayim....

Kim isterdiki boyle olmasini,ama napayim bilgisayarim bozuldu... :sulugoz:
odevlerimi okulda yapiyorum....

birazdan eve dogru yol alcam,birde hafta sonu trenlerde az geciyor...eve gitmem sabah olur artik... :sulugoz:

yaktin beni PC:pcangry:

senin adına üzüldüm kardeşim ALLAH cc yar ve yardımcın olsun gurbetin nekadar zor oldunu biliyorum çok şükür biz kurtulduk darası diğer gurbetçi kardeşlerime

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
Orjinal Yazarı fzehra

ALLAH cc yar ve yardımcın olsun gurbetin nekadar zor oldunu biliyorum çok şükür biz kurtulduk darası diğer gurbetçi kardeşlerime

amin amin ..insaallah bir gun bizede nasib olur...

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı *perwerder*
Orjinal Yazarı huzurumsun
bu sabah İstanbulda yağmurda olsa gönlümde güneşler açıyor çok huzur verici bir gün
huzurunuz daim olsunn...inşaallah...

Allah c.c. razı olsun abi bugunde kar var istanbulda =) soguk var, trafik var, kaza var var oğlu var

ama gün hala umut verici ve taptaze

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Sevgili günlük gecen pazar Yeni aldığım bisikletimi çaldılar.Ne Yapmam Gerek Sence.?:sulugoz:

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Alıntı:
Alıntı:
bu sabah İstanbulda yağmurda olsa gönlümde güneşler açıyor çok huzur verici bir gün

Allah c.c. razı olsun abi bugunde kar var istanbulda soguk var, trafik var, kaza var var oğlu var

ama gün hala umut verici ve taptaze ]

ecmainn......umut son nefeste bile varolur inşaallah....

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı PasHa
Sevgili günlük gecen pazar Yeni aldığım bisikletimi çaldılar.Ne Yapmam Gerek Sence.?:sulugoz:
günlük ne yapsın ağlamak çözüm değil trafike bildir plakayı bulurlar canım... :p

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Alıntı:
Alıntı:

Allah c.c. razı olsun abi bugunde kar var istanbulda soguk var, trafik var, kaza var var oğlu var

ama gün hala umut verici ve taptaze ]

ecmainn......umut son nefeste bile varolur inşaallah....

AMİN AMİN AMİN ...

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı PasHa
günlük ne yapsın ağlamak çözüm değil trafike bildir plakayı bulurlar canım... :p

Ne Plakası Yaw Bisikletin plakasımı olur.Hem Karaman emniyet güçlerini ayağa kaldırdım daha bulamadılar.Allam kim Çaldı benim bisikletimi Yaaaaaaa.Ne iSTERLER BENİM GİBİ MASUM BİR ÇOCUKTAN.:sulugoz:

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
SEVGİLİ GÜNLÜK SENİ ARIYORUM.OYSA YOKSUN.HAVALAR DA SOĞUMAYA BAŞLADI BURDA.YAVAŞ YAVAŞ KAR YAĞMAYA BAŞLADI.ÜŞÜYORUM.NE YAPSAM Kİ BİLMİYORUM.SEN BİLİYORMUSUN.KIŞIN NELER YAZILDI SANA ACABA. HER YERDE KAR VAR KALBİM SENİN BU GECE GİB Mİ...

HAYATA DAİR NE VARSA YAŞANMASI GEREKEN ,YOLU SEVGİDEN ,İLGİDEN ,ŞEFKATTEN GEÇEN HERKESLE GÜZEL GÜNLERİN HATIRINA MUTLAKA BİR YERDE BULUŞURUZ DEĞİL Mİ?BULUŞURUZ BULUŞURUZ.SEVDİKLERİMİZİ ÇOGU ZAMAN YANIBAŞIMIZDA GÖREMEZSEK DE BİLİYORUZ Kİ YAŞIYORLAR VE HENÜZ NEFES ALIP VERİYORLAR.NEFES ALIP VERMEK NE GÜZEL ŞEY.EN GÜZEL ŞEY DE TABİ BUNUN BİLİNCİNDE OLUP ŞÜKRÜNÜ İFADE ETMEK HERHALDE .ŞÜKÜRLER OLSUN ALEMLERİN RABBİNE,ŞÜKÜRLER OLSUN ALEMLERİN MELİKİNE,ŞÜKÜRLER OLSUN BİZİ YOKTAN VAREDİP KULU OLMA BAHTİYARLIGINI YAŞATANA...ŞÜKÜRLER OLSUN
MÜ'MİNLER ANCAK KARDEŞTİR.RABBİM MÜ'MİN OLMA BAHTİYARLIGINI DİGER İNANMAYAN KULLARINA DA NASİP ETSİN.HİDAYET ETSİN ,KARDEŞ ETSİN HERKESİ BİRBİRİNE....

Üst Alt