Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
sevgili günlük bugun abimi bileciğe vatanı görevi için teslim etdik ne kadar zormuş ayrılık bu zamana kadar ayrı kalmadığım abimden 458 gün nasıl ayrı kalıcam ...:sulugoz: şuan napıyordur acaba ben sıcacık odamdayım o üşüyormudur çokda soğukdu bugun bilecik napar orda soğuklarada alışık da değildir :sulugoz:
birde her akşam kahve içmeden duramazdı şimdi nerden bulup içicek :sulugoz: canım abim inş hayırlısıyla gelirsin sana bol bol kahve yapıcam :sulugoz:

ne kadar zor şu askere evlat göndermek ya sıf abim değil ordaki askerleri görünce içimden birşeyler kopdu sanki.. mevlam hepsinin yardımcısı olsun inş..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı eslem
sevgili günlük bugun abimi bileciğe vatanı görevi için teslim etdik ne kadar zormuş ayrılık bu zamana kadar ayrı kalmadığım abimden 458 gün nasıl ayrı kalıcam ...:sulugoz: şuan napıyordur acaba ben sıcacık odamdayım o üşüyormudur çokda soğukdu bugun bilecik napar orda soğuklarada alışık da değildir :sulugoz:
birde her akşam kahve içmeden duramazdı şimdi nerden bulup içicek :sulugoz: canım abim inş hayırlısıyla gelirsin sana bol bol kahve yapıcam :sulugoz:

ne kadar zor şu askere evlat göndermek ya sıf abim değil ordaki askerleri görünce içimden birşeyler kopdu sanki.. mevlam hepsinin yardımcısı olsun inş..

hadi sen abine bende kzıma ağlıyalım eslemcimmm şaka şaka RABBİM AĞLATMASIN CANIM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GİDER GELİR

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı eslem
hadi sen abine bende kzıma ağlıyalım eslemcimmm şaka şaka RABBİM AĞLATMASIN CANIM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GİDER GELİR

amin inş..

Merak Etme Eslem Abin askerde senden daha rahat eder Ekmek elden su gölden yatıp gelcek. :p

yaa ne demezsin asker ocağı orası nasıl yatıcak.. bide torun oldu artık dedelerin hepsi emir verir :( onu yap bunu yap Allah sabır verisin :(

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
eslem kardeşim sevineceğine üzülüyorsun.
ne mutlu sizeki öyle bir abiye sahipsiniz.

unutmayın bugün bu güzelim vatanda huzurlu bir şekilde yatıp kalkıyorsak o askerlerin ve duaların sayesindedir.

hayırlı olsun.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Orjinal Yazarı keremm

unutmayın bugün bu güzelim vatanda huzurlu bir şekilde yatıp kalkıyorsak o askerlerin ve duaların sayesindedir.

hayırlı olsun.

+++++ aynen katılıyorum,ayrıca eslemciğim ben bugün sana başka bir konuda yine abinden bahsettiğin için allah kavuştursun demiştim,yineliyorum,Allah tez zamanda,hayırlı teskereler versin abine,bu arada şafak saymaya başladınız mı?şafak kaç?

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
yaw durun adam daha yeni gitti ne şafakı ...biz bile askerde en son günlerde şafak karalamaya başladık....

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı silaucan
Orjinal Yazarı keremm

hayırlı olsun.

+++++ aynen katılıyorum,ayrıca eslemciğim ben bugün sana başka bir konuda yine abinden bahsettiğin için allah kavuştursun demiştim,yineliyorum,Allah tez zamanda,hayırlı teskereler versin abine,bu arada şafak saymaya başladınız mı?şafak kaç?

Allah razı olsun ablam sağolasın..Şafak 457 bugun :( nasıl geçer günler bilmiyorum ..mevlam tum asker ailelerine sabır versin :(

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
şafaksız askerlik olur mu perwerder abi,askere gidiş gününden başlayıp,bitirene kadar şafak sayılır ama zaten askerdekiler bildiğim kadarıyla plaka sayısıyla sayıyorlar,evde bekleyenler ise başından sonuna dek sayıyorlar.(beklemek çok zordur,hele de bekleyen bir anne ise yada yar ise)

eslemciğim inşallah şafak 29'a kadar düşer de, düşünce gümüşhaneyi hatırlarsınız(plaka hesabına göre)

Üst Alt