Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı eslem
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı eslem
hadi sen abine bende kzıma ağlıyalım eslemcimmm şaka şaka RABBİM AĞLATMASIN CANIM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GİDER GELİR

amin inş..

Merak Etme Eslem Abin askerde senden daha rahat eder Ekmek elden su gölden yatıp gelcek. :p

yaa ne demezsin asker ocağı orası nasıl yatıcak.. bide torun oldu artık dedelerin hepsi emir verir :( onu yap bunu yap Allah sabır verisin :(

Torun dedinde bak aklima bir tekerleme geldi Ben torunlarima Hep bu tekerlemeyi söylerdim.Toruuuuuun Torunnnnnnnnnn Geceler uzunnnn Ötmezz Borunnnnnnnnnnnn.Muhahah
pasha abi sen evli ve torun sahibimiydin yaw :D

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Sevgili günlük uzun zamandır kimse halini hatrını sormamış senin nasılsın sevgili günlük
beni sorarsan
İyiym desem yalan Kötüyüm desem şikayet olur
bogaz gitmiş
öksürük tutmuş
bide grip üstüne....
Ama şükrederiz halimize

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
"Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım" demiş ya şair...Artık lisanen de zikredilemiyor içteki fırtınalar..Dili olsa kalbimin neler neler döktürecekte yok işte.. Olsa belki döker içini de bu kadar kanamazdı içten içe...Aslında üzgün değilim mutsuz hiç değilim.. Ama kırgın, yılgın, garip duygular içindeyim.Ne yana elimi uzatsam boşta kalıyor, ne yana dönsem bana lambalar kapanıyor..Yarına dair hayallerim yara bere içinde..Dost diye bilesem acıtıyor, Yar diye sevsem kayboluyor, Kardeş desem yaslansam yıkılıyor..Kalakalıyorum dizlerim üzerinde..Sallallahü ALeyhi Vesselem'in Hz Hatice'nin yokluğunu düşünüp, Ebu Talib'in kapalı boş kapısına baktığında yetimliğini, savunmasızlığını hissedip buruklaşan kalbinin acısı oluyor yüreğimde de, hüzün yağmurları yağıyor gönlümde...Şikayet bazında zikretmiyorum hayalen kendimle konuşuyor, bir nevi rahatlıyorum sanki....Biliyorum ki bana attığı her diken, yarına ekilen bir gül tohumu hayatımda...hemen olmayacak, hemen büyümeyecek belki ama yarın ya burada ya ötede koklayacak,yarınlarımda yeşerecek inşaAllah...Zira O'ndan gelen her diken gül oluyor benliğimde...Ve yarın muhakkak bizimde Mir'acımız olacak bir yerlerde...

Ne diyor Faruk gürbüz bir şiirinde;
"Uyur ızdıraplarım gönlümde bir yar gibi
Ağlar, halime ağlar, düşüp eriyen karlar.
Kulaklarım gaibden bir davet duyar gibi
Sanırım uzaklardan beni bir çağıran var..."

Belki de bu davetin muştusu ile sükuta bürünmekte kalbim.."Ulvi olan sükuttur gayrisi zaaftır" diyor ya bir başka biri..Sustum ve bekliyorum..Ama yine de paylaşmadan edemiyorum..Sığındığım polyanna silüeti arasında , gark olduğum hüzünvari ruhumdan bir nebzede sana uçurayım istiyorum. Zira dosta, dost diyorsan "sen bensin, ben de senim" diyorsun ve iddia ediyorsundur. Eğer sen "o", o da "sen"sen, onu bilmen, onu hissetmen, onu yaşaman bilmen lazım.." Hüznün hüznümdür dost, sevincin sevincim." diyebilmesi için dost'un, dosta anlatman lazım..Bir perde arasında sana sevincimi yansıtırken arka planda hüzünleri yaşıyorum. Ama hüznümü seviyorum..Rahmet Peygamberi "Sallallahü Aleyhi Vesselem" de hep hüzünlü değilmiymiş. Tek tesellim o...Muhakkak seninde vardır içinde yaşadığın, başında rüzgarlar estiren fırtınaların...Dile getirmeye ne hacet dediğin...

Aslında günlük, dünyaya dair herşey fani, herşey boş diyoruz da dünyaya ait herşeyi kalbten söküp atamıyoruz, O velilerin işi değil mi?

Alışamadım kardeşimin yokluğuna.. Onsuz ilk Ramazanı, ilk bayramı yaşadık çok zordu..Şimdi onsuz ilk yılbaşı .Ve üstelik onun bugün doğum günü..:( Kur'an okutacağız bu akşam inşaAllah.. Ne dersek diyelim günlük, elden gelen birşey yok. Tek duam, Onu bana kardeş eyleyen Rabbim ahirette de bir eylesin inşaAllah.Acımı attım içime, yaşıyorum kendimle..Zira kimi kime şikayet edeceğim ki..Veren O, alan O...

Bilmiyorum...yarınlar umarım iyi şeyler getirir..Dedim ya, mutsuz değilim, üzüntülü de değilim..Ama hep bir hüzün sol yanımda..Dokundukça acıyor işte.. Kanıyor belki de..Dünde kaldı herşeyim yarınlarım yara bere içinde..Ama ümidim çok..Ahirete herşey...

Neden yazdım bilmiyorum.Belki yağmurlu havanın etkisi, belki sabah edebi takılmam, belki de rahatlama güdüsü, yazmaya itti işte beni..

Rabbim herşeyimi alıyor , herşeyin acısını yaşatıyor ki bana, yarınlara zemin hazırlıyor işte..Sustum bekliyorum...Susacağım..Benden kopan hiçbirşey için üzüntü duymayacağım..Hüzün olur evet, ama şikayet asla...Ne gelirse O'ndan gelsin.."Lütuf"ta O'nun, dertte O'nun...

Ersin'im doğum günün kutlu olsun Canımmm Kardeşim. :(

...

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
GEÇEN HER GÜNÜN SONUNDA DUDAKLARDA BİR DUA ARDINDA BİR AMİN KALIR SEVDİKLERİMİZ ,ÖZLEDİKLERİMİZ İÇİN.............
KONSUN YİNE PERVAZLARA GUVERCiNLER, HU HULARA KARIŞSIN AMiNLER, MUBAREK AKSANDIR, GELİN FATİHALAR, YASİNLER...
GEL EY MUHAMMED BAHARDIR, DUALAR ARDINDA SAKLI, AMİNLERİMİZ VARDIR. HACDAN DONER GİBİ, MİRACTAN İNER GİBİ GEL GEL. BEKLİYORUZ YILLARDIR.

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sevgili günlük ilk defa krem sayfana yazı yazıyorum ruhumu sıkan bi şeyler var nedendir bilmiyorum hani can sıkıntısı derler ya bi siteye uğrayayım dedim belki Allah ın bi kulu vardır ama nafile kimse yok.doğru yılbaşı akşamı kimileri ailesiyle kimileri ibadetiyle meşgul neyse ya bende geceyi ibadetle geçirmeyi düşünüyorum belki içimdeki sıkıntı da geçer.içimi döktüğüm krem sayfa başlangıcımın böyle olmasını istemezdim ama ne yapim senden başka kimse yokkiiii.......

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
bugün dünkü kestigim elimin acisini cekiyom
kardesim rezili mekke fethi programina görevli olarak gittti ben arabayi alip onla gidemedim :sulugoz:

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
gunlukkk bende yazıcam sana:)))))))))
hadı yıne ıyısın;:)
meleksız olmaz demıı
gunluk ya ben dersı ektım
cunku cok sıkılıyorum bu derste bıde moralımı bozuyo zaten bunun notu ıı gelmedı belkıde ekmemelıydım ama gırmedım ıste
ama acaıp enerjıkım bugunde
sevgı yayasım
dagıtasım
herkesı mutlu edesım varrrrrrr
Rabbım ın yuregıme serdıgı dınmek bılmeyen yorulmayan sevgı ıcın sukurlwerdeyım
gorusuz gunlukcan:)
sevgımle kal

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sevgili günlük bu gün o kadar sinirliyim ki X( kimse gözüme görünmesin yoksam çok fena olacakkkkkk X( hele küçük kardeşim sen hiç gözüme görünmeeeeee

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Ne bu sinir mihri-ban ya ne yaptı bu kardeşin sana :D

Üst Alt