Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

elifg

eyvallah

Aldığı Beğeniler
230
Takım
Fenerbahçe
Estağfirullâh Estağfirullâh Esteğfirullâh El-azîm el-Kerîm ellezî lâ ilâhe illâ hû el-Hayyul-Gayyûmü ve etûbu ileyk Tevbeten abdin zalimin, li nefsihi, la yemlikü, li nefsihi, mevten vela hayaten vela nüşüraVe es-elihüt tevbete vel hidayete lena, innehü hüvettevvabür-rahim​

elifg

eyvallah

Aldığı Beğeniler
230
Takım
Fenerbahçe
Estağfirullâh Estağfirullâh Esteğfirullâh El-azîm el-Kerîm ellezî lâ ilâhe illâ hû el-Hayyul-Gayyûmü ve etûbu ileyk Tevbeten abdin zalimin, li nefsihi, la yemlikü, li nefsihi, mevten vela hayaten vela nüşüraVe es-elihüt tevbete vel hidayete lena, innehü hüvettevvabür-rahim

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
Estağfirullâh Estağfirullâh Esteğfirullâh El-azîm el-Kerîm ellezî lâ ilâhe illâ hû el-Hayyul-Gayyûmü ve etûbu ileyk Tevbeten abdin zalimin, li nefsihi, la yemlikü, li nefsihi, mevten vela hayaten vela nüşüraVe es-elihüt tevbete vel hidayete lena, innehü hüvettevvabür-rahim

ANLAMI:
Tevbe ettim yâ Rabbi! Tevbe ettim yâ Rabbi!Tevbe ettim yâ Rabbi!Tevbe ettim yâ Rabbi!
al-Âzim (çok yücesin),el-Kerim(çok cömertsin),er-Rahim(çok merhamet edicisin ),O öyle bir Allah ki ,her zaman ayakta ve ölümü olamyan bir Allah tır ,ondan baska ilah yoktur.Allah a tevbe ediyorum .o,öyle bir tevbe ki,nefsini ne öldürebilecek ,ne de yasatabilecek aciz ve zalim bir kulun tevbesiyle tevbe ediyorum.Ve Allah tan tevbe,bağıslanma ve hidayet istiyorum .Çünkü O(Allah) bütün tevbe leri kabul eden çok merhametlidir
.

amin amin amin
rabbim razı ve hosnut olsun .

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
estağfirullâh estağfirullâh esteğfirullâh el-azîm el-kerîm ellezî lâ ilâhe illâ hû el-hayyul-gayyûmü ve etûbu ileyk tevbeten abdin zalimin, li nefsihi, la yemlikü, li nefsihi, mevten vela hayaten vela nüşürave es-elihüt tevbete vel hidayete lena, innehü hüvettevvabür-rahim

amin amin kardesim ellerine saglik rabbim herkesin tÖvbesini kabul eder insaallah

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH. EL- AZiM EL– KERiM ELLEZi LAiLAHE iLLAHU EL– HAYYÜL KAYYUM VE ETUBÜ iLEYHi VE NES´ELÜHÜT TEVBETE VEL MAGFiRETE VEL HiDAYETE LENA.

iNNEHU HÜTETEVVABURRAHiM, TEVBETE ABDiN, ZALiMiN LiNEFSiHi,
LA YEMLiKÜ LiNEFSiHi MEVTEN VELA ´HAYATEN VELA NÜSURA.

iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, EGER BENiM
ELiMDEN VE DiLiMDEN VE GÖZÜMDEN VE KULAGIMDAN VE
AYAGIMDAN VE CEMii AZALARIMDAN, BiLiP BiLMEYiP
SENiN RIZANA MUHALiF iSLEDiGiM KELiMEi KÜFÜR, SiRK, HATA VE
iSYAN HER NE Ki SADIR OLDUYSA, BEN ONLARIN CÜMLESiNE TEVBE ETTiM RUCU ETTiM. PiSMAN OLDUM, BiR DAHi iSLEMEMESiNE AZMi CEZMETTiM.

PEYGAMBERLERiN EVVELi HAZRETi ADEM ALEYHiSSELAM,
AHiRi iKi CiHAN SERVERi MUHAMMED MUSTAFA SALLALLAHÜ
TAALA ALEYHi VE SELLEM EFENDiMiZ HAZRETLERiNE
VE BU iKiSiNiN ARASINDA NE KADAR PEYGAMBERLER GELDi
VE GECTi VE SENiN CANiBiN DEN HER NE GETiRDiLER iSE BEN
ONLARIN CÜMLESiNE iNANDIM VE iMAN GETiRDiM.
DiLiM iLE iKRAR, KALBiM iLE TASDiK ETTiM.
HAKTIR VE GERCEKTiR. ASLA SEK VE SÜPHEM YOKTUR.

AMENTÜ BiLLAHi VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH. AMENTÜ BiLLAHi
VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH, AMENTÜ Bi RESULULLAH VE BiMA
CAE MiN iNDi RESULULLAH. AMENTÜ BiLLAHi VE MELAiKETiHi VE
KÜTÜBiHi VE RUSULÜHi VELYEVMiL AHiRi VE BiLKADERi HAYRiHi
VE SERRiHi VE MiNALLAHi TEALA VELBA´SÜ BADEL MEVT.

HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ.

elifg

eyvallah

Aldığı Beğeniler
230
Takım
Fenerbahçe

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490

ihda

Edep_Ya_Hu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH. EL- AZiM EL– KERiM ELLEZi LAiLAHE iLLAHU EL– HAYYÜL KAYYUM VE ETUBÜ iLEYHi VE NES´ELÜHÜT TEVBETE VEL MAGFiRETE VEL HiDAYETE LENA.

iNNEHU HÜTETEVVABURRAHiM, TEVBETE ABDiN, ZALiMiN LiNEFSiHi,
LA YEMLiKÜ LiNEFSiHi MEVTEN VELA ´HAYATEN VELA NÜSURA.

iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, EGER BENiM
ELiMDEN VE DiLiMDEN VE GÖZÜMDEN VE KULAGIMDAN VE
AYAGIMDAN VE CEMii AZALARIMDAN, BiLiP BiLMEYiP
SENiN RIZANA MUHALiF iSLEDiGiM KELiMEi KÜFÜR, SiRK, HATA VE
iSYAN HER NE Ki SADIR OLDUYSA, BEN ONLARIN CÜMLESiNE TEVBE ETTiM RUCU ETTiM. PiSMAN OLDUM, BiR DAHi iSLEMEMESiNE AZMi CEZMETTiM.

PEYGAMBERLERiN EVVELi HAZRETi ADEM ALEYHiSSELAM,
AHiRi iKi CiHAN SERVERi MUHAMMED MUSTAFA SALLALLAHÜ
TAALA ALEYHi VE SELLEM EFENDiMiZ HAZRETLERiNE
VE BU iKiSiNiN ARASINDA NE KADAR PEYGAMBERLER GELDi
VE GECTi VE SENiN CANiBiN DEN HER NE GETiRDiLER iSE BEN
ONLARIN CÜMLESiNE iNANDIM VE iMAN GETiRDiM.
DiLiM iLE iKRAR, KALBiM iLE TASDiK ETTiM.
HAKTIR VE GERCEKTiR. ASLA SEK VE SÜPHEM YOKTUR.

AMENTÜ BiLLAHi VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH. AMENTÜ BiLLAHi
VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH, AMENTÜ Bi RESULULLAH VE BiMA
CAE MiN iNDi RESULULLAH. AMENTÜ BiLLAHi VE MELAiKETiHi VE
KÜTÜBiHi VE RUSULÜHi VELYEVMiL AHiRi VE BiLKADERi HAYRiHi
VE SERRiHi VE MiNALLAHi TEALA VELBA´SÜ BADEL MEVT.

HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ.

Ancak tevbe edip,halini düzeltip hakkı söyleyenler başka.Ben onları bagışlarım,Ben tevbeleri çok kabul ederim,çok bagışlarım.(bakara-160)

Üst Alt