Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

İnanan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Evet bilim çok gelişti arkadaşlar görüyoruz ki artık takı takınca gücümüz artıyormuş edeplice giyinip Allah'a olan inançtan öte güç veren takılar hemde çok ilginç. Oyunlarda bilinç altına işlenen gerçeğe döndürülmeye çalışılıyor sanki.

Bu takılar günümüze kolay ulaşmadık ilk önce mısırlılardan (eski) bir gelenek olan boncuk günümüze geldi. Soruyorum neden? Nazardan korusun diye nazara inanacaksın şeklinde yanıtlar alıyorum fakat nerede yazıyor boncuk takın dediğimde doğru dürüst cevap alamıyorum sadece göz oraya bakıyor işte o zaman olmuyor gibi laflar.

Ama şunu bilin nazar bonculuğudur , güç bilekliğidir , taşdır vs. bunların hepsi batıldır ve ALLAH'TAN başka her batıllardan medet ummanızın doğru olmadığını sizlere hatırlatmak istedim.

Nazar boncuğunu siz astığınızda karşı komşunuza "Bende gözün var." demiş olursunuz.. O da asar bu batıl böyle yayılır gider.

Geçen haftalarda elime geçirdiğim bütün nazar boncuklarını kırdım bizimkiler bana tepki gösterdiler dedim ki size söylediğim gibi onlarda söylemiştim ve dedim ki madem gözden koruyorlar benimkinden kendilerini korusaydılar ya.

Ve bu uyarıyı sürdüreceğim.

Şimdi gelelim doğan yayın holding kanald değilde gazetesi hürriyet(Türkiye Türklerindir diye milliyetçilik sloganı olan. Ki dinine sahip olamayan vatanına nasıl hakim oluyorsa neyse.)

Haberde adı yazan uzmanlara çok dikkat ediniz piyasada çok isim yapmış adamları var ama nerde ünlüler derseniz medyada ve yine medyada yem'ler.

İnançsızlar sayesinde para basıyorlar.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=19500744&yazarid=0&tarih=2011-12-19
(jinsei kolye haberi)

Üst Alt