Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Yâ Rabb! Kalbimi nurlandır, gözümü nurlandır, ku­lağımı nurlandır, sağımı nurlandır, solumu nurlandır, üs­tümü nurlandır, altımı nurlandır, önümü nurlandır, arkamı nurlandır ve beni nûr eyle (bir başka rivayette) benim damarlarımı nurlandır, etimi nurlandır, kanımı nurlandır, saçımı nurlandır, yüzümü nurlandır.

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Re­sûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sı­ğındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır.AMİNNNN

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
"Ey Rabbim! Acizlikten, tenbellikten, korkaklıktan cimrilikten, eli kolu dökülür derecede takatsızlıktan kasvetten, gafletten, zilletten, azlıktan, meskenetten sana sığınırım. Fakirlikten, küfürden, fısktan, şekavetten, nifaktan, yapdığını insanların duyması ve medh etmeleri için yapmaktan, riyâdan, sana sığınırım. Sağırlıktan, dilsizlikten, delilikten, cüzzamdan, abraslıktan ve kötü hastalıklardan sana sığınırım.

Resûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem- duâasında: "Ey Rabbim! Beni, iyilik ettiği zaman sevinen, kötülük ettiği zaman istiğfar edenlerden kıl.

BİZLERİDE RESULUN DUA EDENLERİNDEN KABUL EYLE YA RAB...

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Yâ Rabberrahîm! Bize dokunan ve dokunması muhtemel olan zararları kaldır.. bizi gaflet, heva ve heves gayyalarından kurtar.. hata işlemekten, masiyetlere düşmekten, küfrün ve dalâletin karanlık vadilerine yuvarlanmaktan muhafaza buyur..

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ey yolunu sapanlara doğru yolu gösteren, ey günah işleyenlere de merhamet eden,

ey sürçenlerin yanılgı ve hatâlarını afveden Allah'ım!

Büyük badire içinde bulunan bu kullarına acı.Müslümanların hepsine, tümüne de acı.

Bizi, kendilerini maddeten ve ma'nen rızıklandırdığın gerçek dirilerle beraber eyle.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
AMİN.AMİN.
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

VeRDa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ey kalpleri halden hale çeviren Allahım, bizim kalbimizi dinin üzere sabit kıl... !

Üst Alt