Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Rikkat halinde duayı ganimet bilin. Zira bu hal Rahmettir.
Ravi: Hz. Ubey İbni Kaab (r.a.)

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Dertli mü'minin duasını ganimet bilin.
Ravi: Hz. Ebud Derda (r.a.)

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sözü hoş söyle, selâmı da aşikâre et, akrabanı yokla ve gece herkes uyurken namaz kıl. O zaman selâmla da Cennete gir.
Ravi: Hz. Ebû Hüreyre (r.a.)

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Kadınlarınıza lohusalıklarında hurma yediriniz. O zaman çocuklar halim olur. Hz. İsa (a.s.)'ın doğumunda Hz. Meryem (a.s.)'ın yediği şey hurma idi. Ve Allah (z.c.hz.) daha iyisini seçse idi, O'na onu verirdi.
Ravi: Hz. Seleme (r.anha)

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Mü'minlerin çocukları cennette bir tepededir. Onlar, kıyamete kadar, İbrahim (a.s.) ile zevcesi Sâra'nın terbiyesi altındadırlar.
Ravi: Hz. Ebû Hüreyre (r.a.)

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Âfiyeti başkası için iste, Sanada nasip olur.
Ravi: Hz. İbni Amr (r.a.)

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Hacetleri merhamet sahiplerinden taleb ediniz. Bu takdirde işiniz görülür. Allah, buyuruyor ki: "Benim Rahmetim merhametli kimselerdedir." Ve kalbi kasvetli kimselerden istemeyiniz, muvaffak olamazsınız. Zira, Allah buyuruyor ki; "Gadabım onlardadır."
Ravi: Hz. Ebû Said (r.a.)

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bana "Kevser" verildi. Bu cennette bir ırmaktır. Eni, boyu Şark ile Garp arasıdır. Ondan içip de susayan ve abdest alıp da toza bulanan olmaz. Bundan, ehli zimmetime haksızlık eden ve Ehli Beytimi katl eden içemez. Ravi: Hz. Enes (r.a.)

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ümmetimden Cennete hesabsız girmek için 70.000 kişi vaad edildi. Yüzleri ayın ondördü ve kalbleri de İbrahim (a.s.)'ınki gibi. Bunun üzerine Allah'a, bunu ziyade etmesi için yalvardım. Her birisine 70.000 daha ilave etti.
Ravi: Hz. Ebû Bekir (r.a.)

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Dünyada insanların kaygısı en büyük olanı mü'mindir. Zira hem dünyası, hem de ahireti için kaygı çeker.
Ravi: Hz. Enes (r.a.)

Üst Alt