Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah (z.c.hz.) hasta ziyaret eden kimse icin yetmis bin melegi istigfara memur eder. Ertesi gunun ayni vaktine kadar.
Ravi: Hz. Ebû Hureyre (r.a.)

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah (z.c.hz.) sirke kullanana iki melek memur eder. Yiyinceye kadar ona istigfar ederler.
Ravi: Hz. Câbir (r.a.)

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Allah Rasulü Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) buyurdular ki :
Haramlardan sakın ki, insanlar arasında en çok ibadet eden biri olasın. Kısmetine razı ol ki, insanların en zengini olasın. Komşularına iyi davran ki, tam bir mümin olasın. Kendin için arzuladığını insanlar için de iste ki, tam bir Müslüman olasın. Çok gülme! Çünkü çok gülmek kalbi katılaştırır, karartır.
Tirmizi

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
&. Hakim ibn Hızam şöyle demiştir: Ben Peygamber(S)den istedim; O da bana verdi. Sonra yine istedim, O da bana verdi sonra yine istedim, yine verdi. Bundan sonra: Bu mal&. Buyurdu.
&&&.Peygamber (S) bana: Ya Hakim! Şüphesiz bu mal yeşildir, tatlıdır. Her kim bu malı nefis güzelliği ile hırssız olarak alırsa, o mal kendisi için bereketli, meymenetli kılınır. Kim de bunu nefis düşkünlüğü ile, hırsla alırsa, mal alan için bereketli kılınmaz. O ihtiraslı kişi yiyip de hiç doymayan (köpek açlığı hastalığına tutulmuş) kimse gibi olur. Yüksek el, alçak elden hayırlıdır! buyurdu.

(Sahih-i Buhari, Cilt 14, syf.6376)

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Allah Rasulü Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) buyurdular ki :
Allah birinci safı dolduranlara rahmet eder; melekler de onlar için dua eder. Safları doldurmak için atılan bir adımdan Allah rızasına daha yakın başka bir adım yoktur.
Ebu Davud

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
"Allah, sizlerin namazını hades vaki olunca yeniden abdest almadıkça kabul etmez."
Ebu Davud, Taharet 31, (60); Tirmizi, Taharet 56, (76)

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Irkçılıga çağıran bizden değildir. Irkçılık için savaşan bizden değildir. Irkçılık üzere ölen de bizden değildir.
Hz.Muhammed (s.a.w.)

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Oruçlu ağzın açlık kokusu, Allah'u teala indinde misk kokusundan daha sevimlidir.
(Buhari)

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
allah razı olsun paylaşımlar için allah yar ve yardımcınız olsun insallah

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2