Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
"Bu ayda bir oruçluyu iftar ettirir, akşamleyin yemek yedirtirse, kendi günahlarının ma firet edilmesine sebep olur."
Prof. Dr. M. Es'ad COŞAN (Rh.A)

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Abisi güzel dersinde kimin yakasına yapışacak olsak iftara götürmek için : Valla başka yere davetliyiz diyorlar.. Eve götürecek adam bulamıyoruz Maşallah..

M

maussema

Guest
cıddımısın yaa sen ben geleyım bak ozaman az bıraz uzak ama neyse ıdare ederz ıftar ıcın okadar yol cekılırmıkı ?(

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Tabiiki buyrun, kapım herkese açıktır. Bekar evi deyip geçmeyin Üstüme aşçı tanımam haa!! Dehşetul muazzam yemek yaprım .. Zaten tek hobimdir..

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Abisi güzel dersinde kimin yakasına yapışacak olsak iftara götürmek için : Valla başka yere davetliyiz diyorlar.. Eve götürecek adam bulamıyoruz Maşallah..
Ablası maşallah güzel bir çevreniz varmış.kimse size demiyorki illaki siteden birisini ça ır,dışarı bir çık,sagına soluna bak,illaki benim gibi bir garibanı bulursun.(bak sitedende maussema kardeşimiz gelmek istiyor.davet etmeyi unutmayın =))selam ve dua ile

Ş

ŞEVVAL

Guest
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL BİR SÖZ..KIRIK MIZRAP abi sende mi yemek yapmayı biliyosun ve hemde hobin ?( ?(ya bu yeni nesilde erkekler kızları geçmiş walla:)ben kız oldu um halde bişey bilmiyorum walla yazık utandım şimdi kendimden :baby: :baby:
(ŞU YEMEK YAPMAYIDA BİR ÖĞRENEMEDİM GİTTİ BİR İNSAN BU KADAR MI BECERİKSİZ OLUR ;) ;) ;))

Üst Alt