Ben en büyük zenginliğe helal ve haram ilmini öğrenmekle eriştim. (Ebu Hanife)
I islambol YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Tem 2009 Mesajlar 17 Aldığı Beğeniler 0 Takım Galatasaray 23 Ocak 2011 #641 Ben en büyük zenginliğe helal ve haram ilmini öğrenmekle eriştim. (Ebu Hanife)
loreS "ALLAH dE KaLBiM" Üyelik Tarihi 18 Ağu 2010 Mesajlar 4,445 Aldığı Beğeniler 51 Konum 09 Takım Galatasaray 24 Ocak 2011 #642 Nefse kolay ve tatlı gelen şeyi saâdet zan etmemeli, nefse güç ve acı gelenleri de şekâvet ve felâket sanmamalıdır. İmamı Rabbani (k.s.)
Nefse kolay ve tatlı gelen şeyi saâdet zan etmemeli, nefse güç ve acı gelenleri de şekâvet ve felâket sanmamalıdır. İmamı Rabbani (k.s.)
Seyma YD Üyesi Üyelik Tarihi 24 Ara 2010 Mesajlar 550 Aldığı Beğeniler 4 Konum IstanßuL Takım Beşiktaş 24 Ocak 2011 #643 - Nefse, günahlardan kaçmak, ibadet yapmaktan daha güç gelir. Onun için -günahtan kaçmak daha sevaptır. ((Imamı Rabbani k.s ))
- Nefse, günahlardan kaçmak, ibadet yapmaktan daha güç gelir. Onun için -günahtan kaçmak daha sevaptır. ((Imamı Rabbani k.s ))
loreS "ALLAH dE KaLBiM" Üyelik Tarihi 18 Ağu 2010 Mesajlar 4,445 Aldığı Beğeniler 51 Konum 09 Takım Galatasaray 25 Ocak 2011 #644 Bir kimse sevdiği bir malının elinde kalmasını isterse baktıkça "maşaallah La illa billah Allahın dilediği olur.Kuvvet onundur"desin (CAFER-İ SADIK)
Bir kimse sevdiği bir malının elinde kalmasını isterse baktıkça "maşaallah La illa billah Allahın dilediği olur.Kuvvet onundur"desin (CAFER-İ SADIK)
AtiLLA* اتيلا Üyelik Tarihi 6 Eyl 2010 Mesajlar 864 Aldığı Beğeniler 4 Konum İzmit Takım Fenerbahçe 25 Ocak 2011 #645 bir yalancının en büyük cezası kımsenın ona ınanmaması değil,onun kımseye ınanamamasıdır!!
Nur'u dilara YD Üyesi Üyelik Tarihi 7 Haz 2009 Mesajlar 196 Aldığı Beğeniler 2 Konum Kayısı Diyarı Takım Galatasaray 26 Ocak 2011 #646 Düşmanının Sana vereceği ZARARI az çok hesaplayabilirsin... !! Ama .. YAKINLARININ vereceği zararı asla HESAPLAYAMAZSIN ..
Düşmanının Sana vereceği ZARARI az çok hesaplayabilirsin... !! Ama .. YAKINLARININ vereceği zararı asla HESAPLAYAMAZSIN ..
CeyliN YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Kas 2010 Mesajlar 158 Aldığı Beğeniler 1 Konum Ankara Takım Beşiktaş 27 Ocak 2011 #647 Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir." Kanuni Süleyman'
Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir." Kanuni Süleyman'
KanDamLaSi Ubeyd Üyelik Tarihi 14 Eki 2005 Mesajlar 7,463 Aldığı Beğeniler 64 27 Ocak 2011 #648 "Birçok insan, doLu ağızLa konuşmayacak kadar terbiyeLidir; ama boş kafayLa konuşmakta sakınca görmezLer"... [Orson WeLLes]
"Birçok insan, doLu ağızLa konuşmayacak kadar terbiyeLidir; ama boş kafayLa konuşmakta sakınca görmezLer"... [Orson WeLLes]
KanDamLaSi Ubeyd Üyelik Tarihi 14 Eki 2005 Mesajlar 7,463 Aldığı Beğeniler 64 27 Ocak 2011 #649 Hırsı bırak, kendini boş yere harcama! Şu toprak aLtında çırak da bir, usta da... [Hz. MevLana]
Z zd3 YD Üyesi Üyelik Tarihi 27 Ocak 2011 Mesajlar 1 Aldığı Beğeniler 0 Takım Galatasaray 27 Ocak 2011 #650 Bayram' Alıntı: Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer ; Perdesiz ev ise , ya satılıktır ya da kiralık !!... Genişletmek için tıkla ... Selametle
Bayram' Alıntı: Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer ; Perdesiz ev ise , ya satılıktır ya da kiralık !!... Genişletmek için tıkla ... Selametle