Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bırak gitsin… Onlarsız da yapabilirsin. Bir kahve koyarsın güneşin batmasına yakın kendine, ya da güzel bir çay demlersin. Okumayı bıraktığın bir kitap tutuşturursun eline. Bir dize dolandırırsın diline. Belki bir şiir ezberlersin.
Bırak giden şiir olsun gitsin ;
Sen yalnız da güzelsin..
İstanbul'u görünce içim burkuldu, Allah'ın el muntakim sıfatı düştü aklıma. İrkildim... Demek bu yüzdendi diye mırıldandım. Hilafetin merkezine boğazına kadar beton döken Çağdaş Müslümanlardan Allah intikamını demek bu yüzden alıyordu. Anlamıştım... Biz O'nun kevni ayetlerine döktük betonu O'da bizim kalplerimizi katılaştırdı, merhametsiz bir Müslümanlığa mahkum etti bizi. Çağın belası betonlaşan şehirlerde taş kalpli merhametsiz Müslümanlar olarak yaşamaya mahkum edilmemizdi, anladım. Suriye'de betonların altında kalan Müslümanlığımız Anadolu'da betonların üstünde yükselemezdi ya!
Prof. Dr. Hilmi Demir, Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
“Başkalarının sözünü sana ileten, getiren, muhakkak senin sözünü de başkalarına iletir. …Zira onun yaptığı hem gıybet, hem zulüm ve hıyanet, hem de aldatma ve haset, hem nifak, fitne ve hiledir.”