Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
"En iyi makina en iyi fotoğrafı çekseydi;en iyi daktiloya sahip olan da en iyi romanı yazardi."Ara Güler
:gul:????

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Asıl bilgelik, gerçekliği ne zaman kendi isteklerimize göre şekillendirebileceğimizi, değiştirilemeyecek olanı ise ne zaman sükunetle kabulleneceğimizi bilmektir.

Seneca...

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
Asıl bilgelik, gerçekliği ne zaman kendi isteklerimize göre şekillendirebileceğimizi, değiştirilemeyecek olanı ise ne zaman sükunetle kabulleneceğimizi bilmektir.

Seneca...

EyvAllahh
:gul:

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
"İnsan yaşadığı yere benzer
O yerin suyuna o yerin toprağına benzer
Suyunda yüzen balığa
Toprağını iten çiçeğe
Daglarının,tepelerinin dumanlı egilimine..."Edip Cansever

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
"Dünyaya nasıl göründüğümü bilmiyorum;ama ben kendimi,henüz keşfedilmemiş gerçeklerle dolu bir okyanusun kıyısında oynayan,düzgün bir çakıl taşı ya da güzel bir deniz kabuğu bulduğunda sevinen bir çocuk gibi görüyorum..."Newton

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Başkalarıyla arandaki mesafeyi boşver de bak bakalım;kendinle arandaki mesafe nicedir?

Dücane CÜNDİOĞLU...

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
Başkalarıyla arandaki mesafeyi boşver de bak bakalım;kendinle arandaki mesafe nicedir?

Dücane CÜNDİOĞLU...

Başkalarından öte kişinin kendisine dahi mesafesi olmalı galiba
Nasıl desem;bir adım dahi olsa kâfi
Çokça sevdiğim hatta tam/da buuu diyebildiğim cümle
Samimiyete eyvAllahhh,laubaliliğe aslaa
:gul:

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
"Vefâ bazen unutmaktır" der Haydar Ergülen. Fikir çatışmalarının ve yaşam farklılıklarının sözü ve kalbi fazlasıyla yorduğu şu zamanlarda, sırf daha fazla incinmemek ve incitmemek için unutmak da vefâdandır. Hem de esaslı bir vefâ.

Y. Gönüler

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Çocukluğumun mahalle delilerini hatırladım. Biri babamın muayenehanesinin sokağındaydı. Bulgar göçmeni olduğu tahmin edilirdi. Hiçkimsesi yoktu. Tüm esnaf çok severdi, fırıncının alt katında yatağı vardı. Soğuk günlerde gider yatardı. Sonra birgün hastalandı ve öldü.

Tüm esnaf cenazedeydi. Ağlaya ağlaya defnedildi anladık ki kimsesiz değildi... Mahalle delilerinin hayatımızdan çıkışları acaba farklılığa karşı saygımızı da alıp götürdü diye düşünüyorum.

Tuba Göncüer

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
"Vefâ bazen unutmaktır" der Haydar Ergülen. Fikir çatışmalarının ve yaşam farklılıklarının sözü ve kalbi fazlasıyla yorduğu şu zamanlarda, sırf daha fazla incinmemek ve incitmemek için unutmak da vefâdandır. Hem de esaslı bir vefâ.

Y. Gönüler

Üst Alt