Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

canergkts

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Diğer
Yeni doğan çocuğa “Kamuran” adını vermekte nedir? Çocuk resmen hayata 35 yasında başlıyor.

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Ben’in Allah’ta yok olmaya koşması azizleri, insanlıkta yok olmaya koşması dâhileri, millette yok olmaya koşması kahramanları yaratmıştır.
Peyami SAFA

yenidencihan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Trabzonspor
‘’Gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenince, diğerleri de yanlış gider.’’ C. Bruno

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
"İyi çocuk yetiştirmek ve annelik yapmak, iyi bir fabrika kurmaktan daha kıymetlidir. Anneliği bu yüzden en önemli meslek olarak görmek gerekiyor. Ev hanımlığını küçültmek, psikolojik olarak yapılan bir savaş taktiğidir."

Nevzat Tarhan

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
‪Büyük kâmil bir insan olmanın alâmeti tevazu ve mahfiyettir, küçüklüğün alameti ise kibir ve gururdur. ‬
‪Hz. Ali ‬

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
"İyi çocuk yetiştirmek ve annelik yapmak, iyi bir fabrika kurmaktan daha kıymetlidir. Anneliği bu yüzden en önemli meslek olarak görmek gerekiyor. Ev hanımlığını küçültmek, psikolojik olarak yapılan bir savaş taktiğidir."

Nevzat Tarhan

Ev hanımlığı;birçok mesleği içinde barındıran, gönüllü yapıldığı takdirde müthiş keyifli.Farkında olan hanımlarave bunun ehemmiyetini bilen hürmetini bilen eşler/e selâm olsun.
Bu ara/da ev hanımlığı ile beraber dışarıda meslek sahibi olan yahut uğraşısı olan hanımlar kolay gelsin ayrıca selâm olsun.
:gul:

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
"Ta karanlıklar içinde birden
Bir türkü gibi yükselirsin sen
Fısıldarım sana yıllarca içimde biriken
Söyleyemediğim ateşten kelimeleri
Şuuraltım patlamış bir bomba gibi
Saçar ortalığa zamanın
Ağaran saçın toz toprağını."Sezai Karakoç

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
"Ve güldün rengârenk yağmurlar yağdı
İnsanı ağlatan yağmurlar yağdı
Yaralı bir crylan gibi sıcak
Yaralı bir ceylan gibi içli bir sesin vardı."Köşe/Sezai Karakoç

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
İki farklı yürüme biçiminden söz ediyoruz. Bazıları, ellerinden tutulan çocuklar gibidir. Babasının elinden, annesinin elinden tuttuğu çocuklar gibidir. Bazıları da bizim gibi koskoca bir çarşamba pazarı, salı pazarı gibi bir yerde annesini kaybetmiş küçük bir çocuk gibidir. Buna Heidegger, "geworfenheit" diyor: dünyaya fırlatılmışlık. Dünyada gözümüzü bir açıyoruz, neredeyiz? Bu olup bitenlere anlam vermekte zorlanıyoruz.

Hâlâ Hakk'ın elimi tutmasını beklemekten başka bir şey yapmıyorum. Düşünüyorum. Korunmadığım için kendimi korumaya çalışıyorum. Düşe kalka.

Dücane Cündioğlu

Üst Alt