Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
"Şaşkınlığımı gizleyecek bir yer bulamadım,şiirden başka.,."#İbrahim Tenekeci
:gul:

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
"Bütün duvarlar gibi iki anlamlı, iki yüzlüydü. Neyin içeride, neyin dışarıda olduğu, duvarın hangi yanından baktığınıza bağlıydı.,."#Ursula K.LeGuin /Mülksüzler

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Osmanlılar der ki: “Üç şey saklanamaz: Aşk, öksürük ve fakirlik.”
İvo Andriç
Drina Köprüsü, İvo Andriç

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
. Senin hayat felsefen ne?
- Hayat felsefesi yoktur - hayat vardır. Hayat felsefesi insanın bunu örtbas etmek için uydurduğu sözlerdir. Şule gürbüz-Kambur

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Peygamberimiz sallallahu aleyhi ve sellem, sadece hayvanlara değil eşyalara da isim verirdi.

Meselâ bir sancağının adı: Uqâb (kartal)
Abasının adı: Nemr (kaplan)
Beyaz sarığının adı: Sehab (bulut) idi.

Her şeye, insana bile mal gözüyle bakanların anlayabileceği bir güzellik değil bu!

Savaş Ş. Barkçın

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
iyiler çoğunlukla kaybeder,
ama iyilik daima kazanır.
D. Cündioğlu

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Bir şair ne kadar incedir ki sevgisini şöyle dile getirir;'...sen benim kızım, sen benim yoldaşım, sen benim küçük annemsin....' ve Cahit Sıtkı Tarancı '...Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini...' diyerek anlatır sevginin derinliğini..Şairler daha çok seviyor, şiir gibi işte.. kelimeleri incitmeden, incinmeyi anlatan şiirler gibi..Kalbinde hala çocuk kalıp içinde horoz şekerlerini saklayanlar gibi..Şair şiiri bilir, şiir hem şairi bilir hem kendini...

-- Duygu Artar

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
Bir şair ne kadar incedir ki sevgisini şöyle dile getirir;'...sen benim kızım, sen benim yoldaşım, sen benim küçük annemsin....' ve Cahit Sıtkı Tarancı '...Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini...' diyerek anlatır sevginin derinliğini..Şairler daha çok seviyor, şiir gibi işte.. kelimeleri incitmeden, incinmeyi anlatan şiirler gibi..Kalbinde hala çocuk kalıp içinde horoz şekerlerini saklayanlar gibi..Şair şiiri bilir, şiir hem şairi bilir hem kendini...

-- Duygu Artar

????

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Güzel sabır, musibete uğrayanın başkalarından ayırt edilememesi halidir. Kalbin acıması, gözlerden yaşların akması, musibet sahibini sabredenlerin sınıfından çıkarmaz.

İmam Gazâlî k.s

Üst Alt