Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
“Okuyacaksınız, okutacaksınız," dedi Nurettin Topçu. "kürsüde, minberde, mektepte ve üniversitede. İlmin en büyük ibadet olduğunu halka öğreteceksiniz.”
"80 yaşında bir adam 5 yaşındaki bir çocuk içeri girince ayağa kalkmış.Etraftakiler:Aman efendim,ne yapıyorsunuz;çocuk o!demişler.Yaşlı adam:Çocuk saygıyı bizden öğrenmeyecekse kimden öğrenecek?diye cevap vermiş.Saygı budur.Çocuğunuzun saygıyı öğrenmesini istiyorsanız ona :Saygılı ol! demek yerine saygı gösterin."##Nihal Kaya
????
"Rayiha:Hoş koku anlamına gelmektedir.Kokunun fizik sınırlarını aşmış hâlidir.Beyinde değil gönülde duyulandır.Ruh kelimesinden türetilmiştir.,."#1soru.1cevap
:gul:,
İhtiyacı olan birine giden etki, direkt, kesin ve keskin, nişancının atış hakkı kadar mesafe de net bir atış, süslemeleri zamana yayılabilir bir pus, pusula, bir pusu belkide
Kurtaran, ısıtan bir vuruşla
Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki...!