Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

aybars.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
denemek başarmaktır..

Kral maiyetini önemli bir görev için sınamak istemiş.Birçok akıllı ve güçlü adam etrafında toplanmış.Kral onları bugüne kadar
görüp görecekleri en kocaman kapının önüne getirerek şöyle söylemiş: “Siz akıllı insanlar, benim bir sorunum var ve

hanginizin bunu çözebileceğini görmek istiyorum.Burada krallığımdaki en büyük ve en ağır kapıyı görüyorsunuz .Hanginiz bunu

açabilirsiniz? “Saray mensuplarından bazıları açamayız der gibi başlarını sallamış. Diğerleri, çevresindekilere göre daha akıllı

sayılanlar, kapıyı daha yakından incelemiş, fakat onlar da açamayacaklarını kabul etmişler. Bu akıllı insanlar böyle söyleyince

saraylılar sorunun çözülemeyecek kadar zor olduğunuda fikir birliğine varmışlar. Sadece bir vezir kapının yanına giderek onu

şöyle bir gözden geçirmiş ve elleriyle yoklamış, açmak için çeşitli yolları denemiş, en sonunda kuvvetle yüklendiğinde ağır kapı

açılmış. Meğer kapı zaten tam kapalı değilmiş ve açmak için deneme isteği ve yüreklilikle davranma cesaretinden başka bir

şey gerekmiyormuş.Kral vezire şöyle söylemiş: “Sadece gördüğün ve işittiğine bağlı kalmadan, kendi gücünü devreye

soktuğun ve denemeyi göze aldığın için saraydaki görevi sen alacaksın.”

Hansa

Lailahe İllallah..

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Diğer
ne kadar da doğru bir paylaşım..
biz insanlar hiç birşeye gayret göstermeden tüm zor gördüklerimizden çekilir olduk.
ama işte kavramakmı istemiyoruz bilmiyorum ama.. zor olan güzel olandır.

Hak Teala daim razı olsun kardeş. saolasın.

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Güzeldi. Rabbim razı olsun...

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
Allah razı olsun,paylaşım için teşekkürler,inş;kıssadan hissemizi alanlardan oluruz...

Üst Alt