Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı günler nasılsınız Allah'tan niyaz ederim inşallah iyisinizdir.size güzel bir haber vereceğim mehmetalisoker kardeşimiz komadan çıktı kendine geldi çok şükür Alllah'ıma dün gece gelmiş kendine sizin dualarınız ve Allah'ın şifasıyla açtı gözlerini tekrar dünyaya bizi bırakıp gitmedi dua edenden de etmeyenden de Allah iki cihanda razı olsun Alla'ın selamı üzerinize olsun selametle

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
RABBIM keffaretlere saysın inş..

Hastalıkta bizler için birer nimet.MEVLAM bu nimetin idrakinde olanlardan eylesin ...

leyli_mercan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Masallah Allah gunahlarina kefaret saysin Allah'tan niyazim benim garib babacigimada acil sifadir dualarinizi eksik etmeyin

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ins.dualarimiz aytekin babamızada geliyor

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : leyli_mercan
Masallah Allah gunahlarina kefaret saysin Allah'tan niyazim benim garib babacigimada acil sifadir dualarinizi eksik etmeyin
mehmetali soker kardeşimiz için çok sevindim Allah kefaretlere saysın inş sizin babanıza da Rabbim acil şifalar versin onu sevdiklerine bağışlasın inş.

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Elhamdülillah sevindik...

Evet Leyli_mercan kardeşimizin babasıda yoğun bakımda arkadaşlar onun içinde dua buyurlarım Rbbim onunda en kısa zamanda sağlığına dönmesini nasip eylesin uyandıktan sonra herşey çokk güzel olur inşallah babamın kızı dua ediyoruz ;)

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Rabbimiz mehmetali kardeşimize acil şifalar ihsan eylesin. Tüm sevdiklerine bağışlasın. Yüce Rabbim tüm kardeşlerimizi kazalardan ,belalardan hıfzu muhafaza eylesin. amiiin

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bu habere çok sevindim RABBİM HIZLI BİR ŞEKİLDE AYAĞA KALKMASINIDA NASİPETSİN İNŞALLAH

leyli_mercan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Allah razi olsun dualariniz gonlumuzu ferahlatiyor Allah siz gibi samimi kullarin sayisini çogaltsin

Üst Alt