Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MalcolmX61

İyi olmaya çalışan biri

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Selamun Aleyküm güzel insanlar.
Günlük hayatta bazen gerçek bazen şaka olarak "Güzele bakmak sevaptır." sözünü duyuyoruzdur. Bu sözün aslı dini anlamda güzel bence. Dini güzelliklere bakmak. Ama şimdi kızlar için falan kullanılıyor. Elin kızına bakmak haram değil midir?

Harama helal, helala haram diyen ne olur? KAFİR.
Şakadan bile söylenmek istense, dinin şaka yapmadığını bilmek gerekiyor.

Bugün yolculuk esnasında aklıma geldi bu. Ve hemen sizleri hatırladım. Bu konuyu açmam gerektiği için aklıma getirildiğini düşünüyorum. Selametle.

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Asrımızın cahil kesimimin düşüncesidir..Rabbimizin yarattığı güzelliklere bakmak tefekkür etmek sevaptır..Allah razı olsun kardeş

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
Günlük hayatta bazen gerçek bazen şaka olarak "Güzele bakmak sevaptır." sözünü duyuyoruzdur. Bu sözün aslı dini anlamda güzel bence. Dini güzelliklere bakmak. Ama şimdi kızlar için falan kullanılıyor. Elin kızına bakmak haram değil midir?
.

kardesim öncelikle GÜZELE BAKMAK SEVAP TİR değil GÜZEL BAKMAK SEVAPTİR bunu yanliş dile getirip içimize yer edilip harama sebebiyet veriliyor doğrusu GÜZEL BAKMAK SEVAPTİR ...

Harama helal, helala haram diyen ne olur? KAFİR.
Şakadan bile söylenmek istense, dinin şaka yapmadığını bilmeK gerekiyor

harama hella der isek zaten bu insani i dinden de çikartir düsünelim içki içmek bariz haramdir biz bunu hella anlayip içer isek emir ve yasaklara uymamiş oluruz ki bu şirke kadar uzar gider sonra ne din kalir ne iman Allah muhafaza Amma kesin kafirdir diyemeyiz

saka dahi olsa yalan söylenilmemelidir hele ki bu dini konular ise bu da bir yahudi oyunudur ki artşk saka ile laubalilik ***** alay haline getirmek içindir ki bu konuda da oyuna gelmeyelim lütfen

hakkini helal et kardesim
Rabbim hakki hak batil i da batil anlamayi nasip eylesin

MalcolmX61

İyi olmaya çalışan biri

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Sevgili Acizane,
Yorumun için teşekkürler. Bu lafın yahudilerce tuzak olarak kullanıldığını söylüyorsun galiba. Ben böyle anladım. Hakkını helal et demişsin. Ne hakkı ki?

Üst Alt