Habibemsine Yaptiklarim...
A AskSairi YD Üyesi Üyelik Tarihi 24 Ağu 2005 Mesajlar 924 Aldığı Beğeniler 14 Konum Samsun Takım Fenerbahçe 29 Ağu 2005 #22 Orjinal Yazarı hayrunisa Genişletmek için tıkla ... Ellerinize saglik cok guzel olmus Allah c,c razi olsun kalbli güllü yada atesli bir sey varmi
Orjinal Yazarı hayrunisa Genişletmek için tıkla ... Ellerinize saglik cok guzel olmus Allah c,c razi olsun kalbli güllü yada atesli bir sey varmi
H huzurumsun YD Üyesi Üyelik Tarihi 18 Ağu 2005 Mesajlar 481 Aldığı Beğeniler 1 29 Ağu 2005 #23 garip HUZURUMSUNU unutan birimi var burda :O :O :O
P Pusarık Guest 29 Ağu 2005 #24 Ayyy kıyamam ben Huzurumsuna Arkadaş seni bilmiyordur ondan. Biliyorsun sende yeni geldin Orjinal Yazarı hayrunisa Genişletmek için tıkla ... Orjinal Yazarı hayrunisa Genişletmek için tıkla ... Ne güzel şeyler böyle aplaaa.. Çok şaşırım ve sevindim.. Allah razı olsun.. Çok güzel olmuş. Saklıycam bunları sagolasın. Nasıl ve hangi programla yaptın bunları.. Sırrını söyleyebilir misin
Ayyy kıyamam ben Huzurumsuna Arkadaş seni bilmiyordur ondan. Biliyorsun sende yeni geldin Orjinal Yazarı hayrunisa Genişletmek için tıkla ... Orjinal Yazarı hayrunisa Genişletmek için tıkla ... Ne güzel şeyler böyle aplaaa.. Çok şaşırım ve sevindim.. Allah razı olsun.. Çok güzel olmuş. Saklıycam bunları sagolasın. Nasıl ve hangi programla yaptın bunları.. Sırrını söyleyebilir misin
fzehra YD Üyesi Üyelik Tarihi 25 Ağu 2005 Mesajlar 9,365 Aldığı Beğeniler 1,490 Konum İstanbul 29 Ağu 2005 #25 Orjinal Yazarı huzurumsun garip HUZURUMSUNU unutan birimi var burda :O :O :O Genişletmek için tıkla ... sen unutulurmusun canım
Orjinal Yazarı huzurumsun garip HUZURUMSUNU unutan birimi var burda :O :O :O Genişletmek için tıkla ... sen unutulurmusun canım
H hayrunisa Guest 29 Ağu 2005 #26 aaa unuturmuyum hiç huzurumsun onlarıda dün gece yapıverdim öyle inşallah yapaca ım hepinize . seni nasıl unuturum güzelim.
aaa unuturmuyum hiç huzurumsun onlarıda dün gece yapıverdim öyle inşallah yapaca ım hepinize . seni nasıl unuturum güzelim.
P Pusarık Guest 29 Ağu 2005 #29 Aaa yeni aklıma geldi.. Yeniden-dogusta Esedullah kardeş bir link vermişti. İsimlerinizi hareketlendirin diye.... Acaba bunlar ordan mı Apllaaa sırrını söle şunların. Merak etttim yaaa
Aaa yeni aklıma geldi.. Yeniden-dogusta Esedullah kardeş bir link vermişti. İsimlerinizi hareketlendirin diye.... Acaba bunlar ordan mı Apllaaa sırrını söle şunların. Merak etttim yaaa
H hayrunisa Guest 29 Ağu 2005 #30 yok canım ordan de il o link yoksa tekrar vereyim ben programlar bölümüne. bunları Ulead COOL 3D 3.5 bu programla yapıyorum. animasyon programı. bunu gibi animasyon programları var daha.
yok canım ordan de il o link yoksa tekrar vereyim ben programlar bölümüne. bunları Ulead COOL 3D 3.5 bu programla yapıyorum. animasyon programı. bunu gibi animasyon programları var daha.