Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
HADİ KENDİMİZİ TANIYALIM

Hayal edelim beraberce, öyle iki dost ki 24 saat beraberler, hiç ayrılmamacasına. Ve bu iki dost birbirine o kadar yabancı ki. Evet bu iki dost biz ve tanımadı ımız sürekli beraber oldu umuz di er biz. İstesek de istemesekde uzun bir yolculuk yapaca ız onunla. Ömrümüz ile ölçeklendirebilece imiz kadar uzun bir yolculuk. Şimdi hep beraber bu yol arkadaşımızı tanımaya çalışalım.

Uzun bir yolculuk ama, ürkütmesin bizi. Her yolculuk bir ilk adım ile başlar. Bir başlayınca bitmeyen ne var ki ? Öncelikle karar vermemiz gerekiyor yol arkadaşımızı tanımaya. Buna ihtiyaç duymalıyız. Aslında var olan ihtiyacımızı farketmeliyiz. Farketmek, farkında olmak o kadar e lenceli o kadar zevkli ki. Necip Fazıl Kısakürek bir adam yaratmak adlı tiyatro oyununda şöyle seslendirmiş karakterlerden birini ; "Ben öyle sokakları dolduran sıra malı insanlardan de ilim..... herşeyden vazgeçebilirim her şeyden ama bilmek, tanımak, asla asla." Bu adam bilmeyi tatmış bir adam. Farkına varmış. Müptela olmuş bilmeye. Bırakamaz. E er sizde bu yola çıkarsanız bırakamıyacaksınız. Bu kafileye bizimle beraber katılırsanız, bir süre beraber yol alaca ız. Daha sonra eminim ki terkedeceksiniz beni. Sonra kendinizi keşfin derinliklerine dalacaksınız. Kendinizi tanımaya bir başlayın bırakamayacaksınız bu serüveni. Çok zevkli olacak.

Bu haftanın yol işaretleri :
" Karar verelim.
" Bizi tanıyanlardan, bizi bize anlatmalarını isteyelim. Dostlarımızdan bizde gördükleri olumsuzlukları da söylemelerini rica edelim.

HAYIRLI YOLCULUKLAR

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
" Bizi tanıyanlardan, bizi bize anlatmalarını isteyelim. Dostlarımızdan bizde gördükleri olumsuzlukları da söylemelerini rica edelim.

HAYIRLI YOLCULUKLAR

Çok güzel bir yönlendirme,

Sag olun :)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
zeynocugum söyle başlayabiliriz,
birbirini tanıyan dedigine göre
sana tek ben yardımcı olabilirim:) =)
tabi bana da sen;düşün bakıyım benim kadar
kusursuz bir başka arkadaşın varmıdır? =)

sitedeki diger arkadaşlarla bu konuda yorum yapamamak
üzücü ama umuyorum ki herkes pırlanta gibidir....

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
iyi işte başlayında görelim....kim kimi ne kadar tanıyor..hayırlı yolculuklar... :)

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
sevgili fzehra ablam onu reelde tanımıyorum ama burda gördügüm kadarıyla söyle diyebilirim

hep bir anne edasında, ve sıcaklıgında yaklaşır bize ögüt verir konusur dinler ben kendisiyle çok fazla konusamadıysamda şahit olmusumdur sürekli egitici yazılarıyla bizi bilgilendiren, egiten, düşündüren portalımızın annesi güzel insan

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
degerli KIRIKMİZRAP abi,

kendisi yeri gelince çok sakin, yeri gelince inanılmaz baskın ne zaman ne yapacagını bilen nerde ne konusacagını bilen kendisine güvenen bir kişilik ben abimide reelde tanımam gördügüm burda yazdıgım burda

yeri gelince son derece otoriter oluyor. çalışkan, saygılı yani kısacası abi gibi abi

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı huzurumsun
sevgili fzehra ablam onu reelde tanımıyorum ama burda gördügüm kadarıyla söyle diyebilirim

hep bir anne edasında, ve sıcaklıgında yaklaşır bize ögüt verir konusur dinler ben kendisiyle çok fazla konusamadıysamda şahit olmusumdur sürekli egitici yazılarıyla bizi bilgilendiren, egiten, düşündüren portalımızın annesi güzel insan
aynen.....ablam her zaman her yerde hazır nazır..... :)

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
kardesim YaMusab,

ben yaMusab diyince ilk önce spor geliyor aklıma ve haliyle fenerbahçe

kendisini inatçı bir yapıda tanıdım bilmemki nekadar yerinde bir tesbit olur özellikle futbol konusunda reel hayatında bilemem ara ara kayboluyor ara ara geliyor hele maç haftası geliyorsa helede yendilerse degmeyin keyfine

Üst Alt