Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı huzurumsun
kardesim YaMusab,

ben yaMusab diyince ilk önce spor geliyor aklıma ve haliyle fenerbahçe

kendisini inatçı bir yapıda tanıdım bilmemki nekadar yerinde bir tesbit olur özellikle futbol konusunda reel hayatında bilemem ara ara kayboluyor ara ara geliyor hele maç haftası geliyorsa helede yendilerse degmeyin keyfine
=) =) =) =) =)

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
=) =)s.a. perwerder kardeş ben seni yazayımmı nasıl tanıdı ımı çok iyi acıklarım bence seni ne diyiyon =) =)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı deli_boran
=) =)s.a. perwerder kardeş ben seni yazayımmı nasıl tanıdı ımı çok iyi acıklarım bence seni ne diyiyon =) =)

a.s
niye korkulacak bir tarafımız mı var....
bu bir tehdit mi? beni benden en iyi bilen Rabbimdir..... :)

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Evet tanıdığım kadarıyla gönderilen yazılardan, ne kadar doğru ise yazıyorum;

PERWERDER: Araştımaya meraklı okuyan bir insan.Beyfendi ve çocuksu bir tarafı olan.Kesinlikle sorunuz cevapsız kalmaz, yani dolu insan. :)

EXELANCE:Kibar ve yeniliğe açık bir insan.Değişik şeyleri ve ortamları seven,biraz çılgın. Herşeyin farkında ve tartışmadan uzak, uzlaştırıcı. :)

FZEHRA: O bir anne, o bir kültürlü bayan.Sitenin bilgili ve hoşgörülü bayanlarından.Çok anaç,yol gösterici,teşvik edici,oturaklı ve yerinde esprili :)

CANUCAN:Neşeli ve aktif.Temkinli ( otokontrollü ) ve samimi.Saygılı ve yumuşak huylu. :)

SİLAUCAN: Dediğini yapan, samimi ve katılımcı.Çocuksu.Ağlamayan bir tip.Çokta soru sorar sevgili arkadaşım:)

Şimdilik bu kadar......

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
tam da bir tahlil ci bulduk....hem gözlemci hemde isabetli karar veren :) :) :)

kays

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
[GLOW=orange] biraz küçük yalnız büyümesi lazım

iltica.jpg
[/GLOW]​

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
ben siteden sadece yani real dede olamsa Yamusab ve Can-U-Cam kardesi taniyorum zaten yamusabin tavsiyesi üzerine geldim

YAMUSAB: bu ismi duydugumda aklima ilk ashabdan musab bin umeyr geliyordu simdi sadece ismail ve dogal olarak fenerbahce :D
yamusab msnden tanidigima göre tam fenerli bemim türkce anlayisim ve onun beni analmamasi üzere bol bol kavga ederiz ama sonucta yine anlasiriz
kalbimi kirar sonra özür dilerim dolayisiyla artik alistim huyuna
bey efendi nasil tip okuyo anlamadim ondan iyi fenerbahce spor yorumcusu our :D

Can-U-Can: kendisi iyi biridir kalp kirmaz tabi msn den tanidigim kadariyla renktasizdir yani GALATASARAYLIYIZ :D :D ondan iyi anlasiriz
o diyarlidir ben konyali
kendisi hacklenmekten korkar :D
cok iyi birisidir ama analyamdigim bazi yönleri var ....

Üst Alt