Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
28 Kasım KPSS sınavı görevi için İzmire gittiğimde yağan yağmura rağmen beni karşılayan abim Hafız_70 e çok teşekür ediyorum.. İşlerimin yoğunluğundan dolayı kendisine uğrayamadığım için ayrıyetten özür diliyorum...

Dipnot: abi napiim izmirde kimse yaşadığı yeri bilmiyor kaldığım oteli bile bulana kadar akla karayı seçtim:) elbiseleri kuru temizlemeye verdim sonra verdiğim dükkanın yerini unuttum.. insanlara yıkık dökük bi bina falan diye tarif edene kadar işim bitti:) Halbuki elimde dükkanın kartı var ama polise zabıtaya postacıya kartı gösteriyorum esnafa gösteriyorum adresi bilmiyorlar:):)

Neyseki sonradan buldum:)

Tekrar teşekkürler..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
iLahi ask diyede konu var bugun sizdeniz hocam :)

Hafiz abi bitanedir (:

ayni ben dermisim :D

Kardesim ozelden bildirseydin daha iyi olurdu :)

Yerini yurdunu biliyorsun.

Hem frozenhell kim demesin Durubey...

Yeni nickin hayirli olur insaLLah. (:

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun kardeşim.Keşke daha çok fazla görüşebilseydik.Nasip kısmet diyeyim artık.Gönül isterdiki evimede götüreyim en güzel şekilde seni ağırlayım ama senin müsait olmamandan dolayı gerçekleşmedi.İnşaAllah bir daha yolun düşerse yine görüşürüz kardeşim.
Ayrıcana malesef izmirimiz köy gibi oldu diğer büyük şehirlerin yanında..
İnşaallah bir gün daha güzel olur ve yaşanılır hale gelir..
İzmire yolu düşen her kardeşimiz lütfen beni bulsun elimden geldiğince yardımcı olurum Allah'ın izni ile...

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Abi hiç belli olmaz.. ben bu işi yaptıktan sonra ne zaman hangi memlekette olurum ben bile bilemiyorum:) ama birdaha izmire yolum düşerse kesin sizin mahalleye gelecem...

ya abi uzaktan baktım o gösterdiğin yere.. ya ben oteli bulamıyorum orayı nasıl bulayım bulana kadar gece olur diye gözüm kesmedi :)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Abi hiç belli olmaz.. ben bu işi yaptıktan sonra ne zaman hangi memlekette olurum ben bile bilemiyorum:) ama birdaha izmire yolum düşerse kesin sizin mahalleye gelecem...

ya abi uzaktan baktım o gösterdiğin yere.. ya ben oteli bulamıyorum orayı nasıl bulayım bulana kadar gece olur diye gözüm kesmedi :)

yalnız şunuda unutmayalım arkadaşlar izmirimizin ayrı özelliğide büyük şehirler arasında en çok yaşanabilecek bir şehir hemde her yönüyle

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
hafız 70 otel abi aslında iyi fikir forumdan gelenler buyurur inşallah yardım sever abim :p

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
hafiz abimin farki:ok:

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım