Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Kimseler hatırımızı bilmezken, hatırımızı bilip bizi yokluktan varlığa çıkaran Hâlıkımız, hatırımızı saydığın için hatırlayabilen zihnimizi kelâmının hıfzı için kullandık. Bizi hatırladığımız kutlu kelâmının her harfi hatırına burada da orada da iyiler arasında hatırlananlardan eyle..
Kimselerin bizi anmaya değer bulmadığı, unutulduğumuz o devirlerden bizi rahmetinle çekip çıkardın, insan eyledin, anılmaya değer kıldın ey Rahman. Bize andığımız, anladığımız her Kur'ân ayetinin anlamını giydir, bizi kelâmının diriltici gücüyle ayağa kaldır. Adımızı hep Kur'ân'la andır.
Başkalarının bizi sevmeye değer bulmadığı, arayıp sormadığı, kapılarda beklemediği, bir yere çağırmadığı zilletli haller içinden çekip de kelâmının muhatabı eyledin. İşitir, konuşur ve anlar eyledin. Kelamını dilimize şeker gibi tatlı eyle, ayetlerinin tilavetiyle dudağımıza suların dokunuşu gibi serinlikler bahşet. Kur'ân’la geçirdiğimiz anları, ayetlerini anlamaya ayırdığımız geceleri ve gündüzleri en sevimli anlarımız eyle..
Kelamını nefesimizde meltemler gibi taşıyoruz ey Rabbimiz. Nefeslerimizi hidayet rüzgârları eyle. Kur'ân'ını zihinlerimizde ırmaklar gibi akıtıyoruz ey Rabbimiz. Zihinlerimizi Seni tanımanın sonsuz denizine vasıl eyle. Ayetlerini kalbimizde rahmet yüklü bulutlar gibi gezdiriyoruz ey Rabbimiz. Kalbimizden çorak gönüllere yağmurlar hasıl eyle.
Lafzının hafızı olduğumuz Kur'ân'ın manasına da muhafız eyle bizi.
Halimizi Kur'ân'ca eyle. Sözümüzü Kur’ân’dan eyle. Özümüzü Kur’ân’la süsle. Yolumuzu Kur’ân’lı eyle. Yüzümüzü Kur’ân’a dönük eyle. Ahlakımızı Kur'ân'ın ahlakı eyle
.
SENAİ DEMİRCİ...

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Amin Amin Amin. Rabbim razı olsun inşallah.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnn
Cenab-i Hak razi olsun kardesim
Selam ve Dualarimla.......

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Amin Allah razı olsun çom güzel bir dua

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
yağmurlar hasıl eyle.
Lafzının hafızı olduğumuz Kur'ân'ın manasına da muhafız eyle bizi.
Halimizi Kur'ân'ca eyle. Sözümüzü Kur’ân’dan eyle. Özümüzü Kur’ân’la süsle. Yolumuzu Kur’ân’lı eyle. Yüzümüzü Kur’ân’a dönük eyle. Ahlakımızı Kur'ân'ın ahlakı eyle

allah razi olsun kardesim eline saglik

nehar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
kuranım sen beni hiç yalnız bırakmadın hiç bana arkanı dönüp gitmedin hiç hatalarımı yüzüme vurmadın herkezin beni imcitip canımı yaktığında sen benim gönlümü okşanıd o güzel nağmelerinle yalnızlığımda en iyi arkadaşım kimsesizliğimde en iyi dostum canım kuranım biz sana layık değiliz seninle yakınlığımız çok az belki ama biz seni çok seviyoruz.bizim rabbimizle olan engüzel bağımızsın yakınlığımızsın bizi yolunda gitmeye muvaffak elye güzel bir beleğatla okumayı seninle hembihal olmayı nasib eyle.

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Allah razı olsun okuyan gözleriniz yorum yazan elleriniz dert nedir bilmesin dua ile...

Üst Alt