Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Çukurca'da 24 şehit, 10 yaralı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 24 askerin şehit olduğu belirtildi

PKK'lı terörist grubu saat 01.00 sıralarında Çukurca'da güvenlik güçlerinin bulunduğu binaları uzun namlulu silahlarla yoğun ateş altına tuttu. Teröristlere polis ve askerler de anında karşılık verdi. Ağır silahların kullanıldığı ilçe merkezindeki çatışma 30 dakikayı aşkın süredir aralıksız devam ederken, 24 askerin şehit olduğu 18 askerin de yaralandığı belirtildi.

İlçenin her kesiminden duyulan yoğun silah sesleri halk arasında büyük endişeye neden oldu.

Öte yandan Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları da bölgeye gidiyor.

Bu arada, Hakkari'deki polis telsizlerinden tüm polislerin çelik yelek giymeleri ve tam tecizatlı olmaları talimatı verilirken, Çukurca'daki çatışmaya destek için de hazır durumda beklenmeleri istendi.

Hakkari Valisi Muammer Türker, saldırının eşzamanlı gerçekleştirildiğini söyledi. Saldırının polis ve askeri noktalara aynı anda yapıldığını belirten Vali Türker, güvenlik güçlerinin de anda karşılık verdiğini belirtti.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Gelsin ahd'lar, gelsin intikam yeminleri, gelsin sınır ötesi operasyonlar...

Sonra unutturulsun herşey... İç savaşı yaşıyoruz ve yapılan zamlarla, atamalarla, ağıza sürülen bir parmak bal ile unutturuluyoruz.

Burada herkes suçlu!... Hükümet, ordu, polis ve bizler...

24 canın hesabını Allaha; hangimiz, nasıl vereceğiz bilmiyorum.

Tek bildiğim; burada, bu İslami sitede bütün çıplaklığıyla bunları yazamayacağımızdır... Ama dua ve beddua serbest...

Rabbim şehitlerimize rahmet etsin, acılı ailelerine çok büyük sabırlar ihsan etsin...

Bu operasyonda şehit olmasına sebep olan bütün kurum, kuruluş, kim/ler varsa, PKK itleriyle birlikte hepsinin belasını versin, KAHHAR ismiyle kahretsin. Amin...

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Gelsin ahd'lar, gelsin intikam yeminleri, gelsin sınır ötesi operasyonlar...

Sonra unutturulsun herşey... İç savaşı yaşıyoruz ve yapılan zamlarla, atamalarla, ağıza sürülen bir parmak bal ile unutturuluyoruz.

Burada herkes suçlu!... Hükümet, ordu, polis ve bizler...

24 canın hesabını Allaha; hangimiz, nasıl vereceğiz bilmiyorum.

Tek bildiğim; burada, bu İslami sitede bütün çıplaklığıyla bunları yazamayacağımızdır... Ama dua ve beddua serbest...

Rabbim şehitlerimize rahmet etsin, acılı ailelerine çok büyük sabırlar ihsan etsin...

Bu operasyonda şehit olmasına sebep olan bütün kurum, kuruluş, kim/ler varsa, PKK itleriyle birlikte hepsinin belasını versin, KAHHAR ismiyle kahretsin. Amin...

Ölen 24 Şehidin yakınlarının intikam yemini etmesi gayet normal bi durum bence hiç yadırganacak bir durum değil.
Hatta bende dahil ciddi bir çoğunluğunda içinden intikam duygusunun çok güçlü bir şekilde geçtiğini söyleyebiliriz. (Önemli olan bizlere bu duyguları yaşatan kişileri sebepleri iyi analiz edebilmek)

Sınır ötesi operasyonu gelsin tabi hatta sınırlarımız içindede çok ciddi operasyonların gelmesi lazım.

Ve bu bir savaş değildir savaşlar iki devlet iki millet arasında mertçe yapılır. Bu ülkenin huzurunu bozmaya çalışan, tek amacı kardeşi kardeşe düşman ederek kendi saltanatını sürdürmeye çalışan aşağılık bir gurubun insanlık dışı eylemleridir.

Zamların atamaların ne alakası var bu konuyla hangi zam hangi atama 24 Şehidin acısını unutturabilir.

Bizi yöneten insanların zamları atamaları bazı şeyleri unutturmak için yaptığını kast etmiş olabileceğinizi düşünmüyorum.

Ayrıca herkeste suçlu değil! içiniz yandığı için şu anda öyle düşünüyor olabilirsiniz. Bir çok suçlunun olduğunu hepimiz biliyoruz ama bunu genele yayamayız. En basitinden bir örnek ben hiç suçlu değilim. Bu işin son bulması için Hükümettede ordudada polis teşkilatındada çalışan emek veren onlarca insanı görmemezlikten gelemeyiz.

Cenabı ALLAH pkk yı bu ülkenin başına musalaat eden onları yöneten kullanan ve masum insanlara kurşun sıktıran/sıkan ve bu duruma keyiflenen herkesin belasını versin sizinde deiğiniz gibi KAHHAR ismiyle kahretsin. Amin...

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19024945.asp

İntikam yeminini yapan aileler değil ki kardeşim... Bakınız Cumhurbaşkanı.
Ve daha nice nice yeminler... Yadırgadığım yapılan yeminler değil; yapılan yeminin yerine getirilmemesidir...

Sınırötesi operasyon ilk değil. Olmamalıda... Ancak, sonuç ne?... 24 hatta artık 26 şehit.

Bu aşağılık gruba zemin hazırlayanlardır; tahammülümü, son noktaya getiren.

Zamlar, atamalar, v.s yapılan herşey, en geç 10 gün sonra bir şekilde kendini gösterip, gündemi değiştirecektir. Bunu yaşadık, yaşayacağızda maalesef.

Bu gün bu vahim olayı yazıyor, yorum yapıyoruz ve hatta sosyal paylaşımlarda teröre lanet okuyoruz. Peki kaç gün?... Aralıksız sürecek bir sorma/sorgulamayı hangimiz/kaçımız yapıyor?... İşte bu noktada suçluyuz.

Her kurumda kuruluşte, v.s her toplumda ve grupta; bu terörü bitirmek için çalışan olduğu kadar, bitirmemek için de çalışan var... Bunu yok sayıyorsanız, tamamiyle iyi niyetinize veriyorum.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19025718.asp

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19024619.asp

Ve en fazla bir kaç saat sonra bu haberler, iç habere düşecek. İşte unutmak/unutturulmaktan kastım bu.

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Şehitlerimize Allah'im RAhmet eylesin, Mekanları CENNET OLsun insAllah..
Başımız sağOLsun. :( Ve EL KAHHAR isminin tecellisini göster kahrolmayı hak eden pkk örgütüne....!
Rabbim Kalan yakinlarinada Sabirlar nasip eylesin insAllah

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,

Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!

Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!

Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
utanıyorum şehidim,
yemekten,
içmekten..
Senin annen ağlarken
gülmekten utanıyorum..
Sanma ki
unutuyor.. .
Unutturuyoruz , unutanları
barındırmaktan utanıyoruz , sen vatan
için bizim için
şehit olurken seni görmezden gelenlerden utanıyorum..

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
ALLAHım sabır versin
24 ha
içler acısı artık asker uğurlandığında özellikle doğu tarafına
zaten anne babalar ölüme gönderiyormuş gibi hissediyo
o hale gelindi :(
ALLAH yardım etsin rahmet eylesin

-hande-

لا اله ا&#1604

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Uğruna ölmekse seni yaşatmak bin kere ölürümde adına leke sürdürmem, Gururdur namustur bayrak ve sancak, aksada kanım zalimi güldürmem!
şu an itibari ile şehit sayımız 26'ya yükseldi maalesef, Rabbim mekanlarını cennet eylesin, o yavrulara kurşun sıkan ve sıktıran, ortak olan herkesi Rabbim KAHHAR ismi ile kahretsin

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Vatan sağolsun.

İçimden işimi gücümü bırakıp savaşmaya gitmek geçiyor o kahpelikleri yapanlarla.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Şehit sayısının 52, yaralı sayısının 60'tan fazla olduğu telefonla aldığım kaynaklardan... Ümit ederim yalandır, yanlıştır...

Ahhh!... Anadolu. Şimdi heryerin ağlayan ANAdolu...

Üst Alt