Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*SANDALCI*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sayın Katresu'ya katılıyorum. Evet bu alçakça saldırı, yetkilelerin basiretsizliği, sorumluların yetersizliği unutturulacak. Unutmaz bu millet demeyin. Dağlıca baskını ve nicelerinde de aynısı oldu.

Başbakanın yarın sabah medya yöneticilerini toplantıya çağırmasının sebebi belli. İşte burada kendimden gayet emin bir şekilde yazıyorum ; Hadiseleri dramatik bir şekilde, toplumu harekete geçirecek şekilde vermeyin. Yapılan protestoları mümkün olduğunca yayınlamayın. Yayınlamak zorunda kalırsanız, tam olarak yansıtmayın. Yaralı asker sayısını kurcalamayın. Öldü dediğimiz törörist sayısını da araştırmayın. DİYECEK...

Zaten, bir,iki Şehit vermek normal karşılanır oldu. Bayram mesajı gibi kılişe bildiriler hazır ; Ölene Allah'dan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, terörü kınama..
Olması gereken bumudur? İsrailin esir 3 askeri için yaptıkları, abd'nin öldürülen 1 askeri için nasıl intikam aldığı ortada.
Aslında fazla söze gerek yok. Böylesi bir hadisede ilk açıklamada demokrasi vurgulanıyorsa ve ilk iş medya'ya yön veriliyorsa, demek ki dedikleri gibi terörle mücadele aynı şekilde kararlılıkla sürecek ; Yani değişen bir şey olmayacak.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Başbakanın yarın sabah medya yöneticilerini toplantıya çağırmasının sebebi belli. İşte burada kendimden gayet emin bir şekilde yazıyorum ; Hadiseleri dramatik bir şekilde, toplumu harekete geçirecek şekilde vermeyin. Yapılan protestoları mümkün olduğunca yayınlamayın. Yayınlamak zorunda kalırsanız, tam olarak yansıtmayın. Yaralı asker sayısını kurcalamayın. Öldü dediğimiz törörist sayısını da araştırmayın. DİYECEK...

Yarına bile almadı ki, Sandalcı kardeşim... Yukarıda da yazdığım gibi şehit sayısı 52 imiş... Bu gün telefonla bazı yakınlarımdan öğrendim ve öğrendiğim diğer bilgi ise, medyanın bunu sakladığı...

Ya bütün gün ağlıyorum ya.. Allah KAHRETSİN SEBEP OLAN HERKESİ... OHAL bölge yapılması istenmiş, zaten baştan beri de istenen bu değil miydi?...

Bunca askerim şehid olurken, askerimi emanet ettiklerim neredeydi diye soruyor yüreğim ama; artık merciiler hakkında yazılan yazılarında incelenip, mahkemelerle sonuçlandığını da biliyorum ve istenen sindirilme - susturulmaya teslimiyete doğru hızla gidiyoru(m)z...

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
Rabbim islah olacaklari varsa islah etsin
eger olmayacaksa Kahhar ismiyle kahretsin..

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
Bugün avcılardaki şehid evine taziyeye gittik... Gerisi yok hatırlamıyorum.

Şehid, ölüm acısı duymaz, kabirde üzülmez, kıyametin dehşeti, hesap, mizan, sırat onu rahatsız etmez, doğruca Cennete gider...

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Yine Provakasyondasınız . Türk silahlı Kuvvetleri Milletimizin Gözbebeğidir . Biz Burda Ah Aglıyoruz Ah Öluyoruz Diye Söylendikçe PKK 'lı İtlere Azim geliyor İstedikleri de Bizi Manevi Olarak Güçsüz duruma düşürmek . Üzülmemek elde degil Bugün Başbakanın Sogukkanlı tutumunu Hoş Karşılıyorum.Ne Yani Kameraların karşısına geçipte hüngür hüngür ağlayacakmıydı ? Sonrada TC 'nin başbakanınıda aglattık diyeceklerdi Demokratik miş özgürlükmüş özerklikmiş muzakeriymiş Aynı ifadeleri kullanıp Ülkemizi Yine bölmeye çalısacaklar . Vur - Kaç Taktiğiyle 24 Tane Biricik Evladımızı Kara Toprağa Verdik . Fırat News Gibi 18 Yaralıyı 50 yapmayın Lütfen Bu parti meselesi değildir . Hangi hükümet gelirse gelsin 20 Yıldan Beri Bu Caniler Ülkemizden temizlenemediği gibi Şu anda farklı bir hükümetin gelmesiyle bile bir sonuç ALINAMAYACAKTIR ! Eğer yapılacak bir iş varsa Güneydogudaki PKK 'ya Düşman vatanını seven Kürt kardeşlerimizin Ayaklanmasıdır Bu Sürece Halk olarak dur demelidirler .Sizin dediğiniz gibi 52 şehit versek dahi İkamet ettiğim ildeki nüfüs kadar Çanakkalede şehit verdik ama Bir karış topragımızı Düşmanlara feda etmedik Etmeyecegizde inşallah...

Dualarda bulusmak dilegiyle ...

Duanur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Beşiktaş
Rabbim bu vatanı bölmek isteyen Türkiye'nin yüreğini yakan vatan hayinlerini Kahhar ismiyle Kahreylesin onların yeri cehennem çukuru umarım layik olduklari yere bi an önce giderler ...Bu durumun cezası aslında ele başları olan vatan hayini apoyu ipten kurtaranlara kesilmeli Türkiye bu duruma onların sayesinde geldi Rabbim en kısa zamanda bizi bu terör belasından kurtarsın inşallah bu acı haberler son bulur şimdi şehitlerimiz için fatiha okumaktan ve askerlerimiz için dua etmekten başka elimizden birşey gelmez hayinlere inat ayakta sağlam durmalıyız bir ölür bin doğarız biz VATAN SAĞOLSUN...

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Tsk 'ya Laf ettiğnizi ima etmedim Provakasyonu Katresu Hanım yapmış gibi 52 Şehit Olarak bilgi vermiş.Yarın 52 Şehit Diyerekten gazeteler manşetlerine taşısalardı Herhalde Mutlu olacaktık.Evet Medya organlarının da Gaza gelerekten Türkiyeyi Güçsüz Bırakacak Görüntüleri Bilgileri Vererek PKK'nın Psikolojik harekatına Destek vermesini istemiyorum. Bir Misal Bakınız Sözcü gazetesi Yarınkı manşeti Şimdiden Düşünüyorum Artık Halkın seçtiği Hükümete Alenen küfür etmesede içindeki tüm hakaretleri dile getirmiştir.Chp gibi bunun üzerindende rant elde etmeye çalısaraktan Hükümet istifa çağrıları Yapmak acizliğin ve basitliğin göstergesidir.

Medya Aslında Yeri geldiğinde Pkk ya Çok güzel istihbarat desteği vermektedir . Kuzey Iraka gırıyoruz İşte tam şuradan diyerek Kara harekatınıda sabote etmeyi başarmıştır . Ahhhh Biz Çanakkale de Zaten Şuurlu neslimizi Kaybettik Ateş ettiği parmagı kopmus ama sarsılmamış Bir Öne İlerleyerek Şehit olmuş Biz 1 Milyon Şehit versek de Dinç Durmalıyız ....

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Şehit sayısının 52, yaralı sayısının 60'tan fazla olduğu telefonla aldığım kaynaklardan... Ümit ederim yalandır, yanlıştır...

Yukarıda da yazdığım gibi şehit sayısı 52 imiş... Bu gün telefonla bazı yakınlarımdan öğrendim ve öğrendiğim diğer bilgi ise, medyanın bunu sakladığı... OHAL bölge yapılması istenmiş, zaten baştan beri de istenen bu değil miydi?...

Bunca askerim şehid olurken, askerimi emanet ettiklerim neredeydi diye soruyor yüreğim ama; artık merciiler hakkında yazılan yazılarında incelenip, mahkemelerle sonuçlandığını da biliyorum ve istenen sindirilme - susturulmaya teslimiyete doğru hızla gidiyoru(m)z...

Tsk 'ya Laf ettiğnizi ima etmedim Provakasyonu Katresu Hanım yapmış gibi 52 Şehit Olarak bilgi vermiş.Yarın 52 Şehit Diyerekten gazeteler manşetlerine taşısalardı Herhalde Mutlu olacaktık.Evet Medya organlarının da Gaza gelerekten Türkiyeyi Güçsüz Bırakacak Görüntüleri Bilgileri Vererek PKK'nın Psikolojik harekatına Destek vermesini istemiyorum. Bir Misal Bakınız Sözcü gazetesi Yarınkı manşeti Şimdiden Düşünüyorum Artık Halkın seçtiği Hükümete Alenen küfür etmesede içindeki tüm hakaretleri dile getirmiştir.Chp gibi bunun üzerindende rant elde etmeye çalısaraktan Hükümet istifa çağrıları Yapmak acizliğin ve basitliğin göstergesidir.

Provokasyon; Kışkırtma... Yukarıda alıntıladığım cümlede, "... telefon ile almış olduğum bilgi..." diye belirtilmiş ve ümit ederim yalan - yanlış bilgidir diye yorumlamışken; Siz, beni provokatör olmakla suçlamışsınız...

Hükümet suçludur, basiretsiz davranmıştır çünkü... Ana muhalefet v.s diğer muhalefet dahi suçludur. Ordu, Polis ve hatta halk suçludur. Hepimizde suç var...

Hatırlar mısınız Sayın Arzuhalim; bundan önceki forumda siz, orduya laf söylediğiniz için, ben size karşı gelmiştim. Ne ilginçtir değil mi, bakınız şimdi ben söylüyorum, "Suçludur!..." diyorum, siz karşı geliyorsunuz... Ümit ederim, geçmişten kalan hesap değildir bu yazınız.

Ancak, Ordunun içerisinde üç - beş çapulcunun yüzünden, ben tüm Orduma çamur atmam!...

Hükümet, muhalefet, ana muhalefet ve gerekse dış güçler ve halk...

Hepimizin de Yurdumuza ve Vatan evlatlarına borcumuz var diyorum...

En mühimi de, tekrar yazıyorum ki; İnternette yazılan yazılanlar okunuyor ve inceleniyor. Sonrası mı, dava açılıyor hakaretten... Konuştuklarımızı ve dahi yazdıklarımızı belgeyle ispatlayamadığımız için başımız ağrıyor. Kimbilir belki de bu endişem yüzünden, geçmişte sizin kadar derine girip cesaretle yazamamışımdır...

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Sayın KATRESU hanım Alıntıyla Konuşmayı sevmem Alıntı Toplum içersin de hoş karsılanmayan Suçlayıcı bir hareket olan Parmakla gösterme hareketidir.Tabi bu benim öznel görüşüm ...

Evet Hatırlıyorum fakat ;Orada Tsk Suçludur Bizaaten tanıkların ifadelerin de üzerimize gazlı battaniyeler örttüler diyenler ve bazı haber sitelerinde yayınlanan iddialar vardı . Burada ben sizden hesap sormuyorum , Tüm arkadaşlarım bilirki en yakın zamanda çıkartacagım Derin devlet yaşıyor adlı kitabımda da bu iddialara yer vererek irdeledim .Demokrasi güneşinin doğdugu bu ülkede hakaratvari üslüp kullanmadıgımız sürece belgeleriyle kanıtlayabileceğimiz anlatabilecegimiz korkusuzca yeri geldiğin de haykıracagımız Mevzular var . Sizden ricam çekinmeden eleştirilerinizi yapmanız çünki en doğrusunu bulmak için sizin de eleştirilerinize ihtiyacımız var .

Saygılarımla

Üst Alt