- Aldığı Beğeniler
- 0
BEN ISMAIL KARADAG INSAAT ISIYLE UGRASIYORUM
SIZE TAV SIYEM BIR BIRINIZE SAHSINIZA HAKARET EDE BILIR SINIZ AMA
HIC BIR ZAMAN BIR INSANA SIZ ISLAMI KULLANIYOR SUNU BUNUN LA INSAN LARI KANDIRI YORSUNUZ DEMEYIN CUN KU BEN HAKKIMI HELAL EDEBILIRIM AMA ISLAM HELAL EDERMI BILMEM BIR INSANI DAHA yenı baslamıs oldugunu bır dusunun ıslama yenı ısın mıs ve sızın yanlısınız dan sızın hakeretın nız den dolayı o ısnasan
musluman lara sohuk dav rana bılır
neyse ben bu ısmı kullanarak ıslamı yanlıs tanıt mıyayım dıye kımse ben kısıpta ıslama musluman lara sohuk dur masın dıye uyelıgımı ıptal edı yorum bır arkadasım sagolsun bana hatır lattı tsk edı yorum hepınıze
eyer bır hatam varsa hepınız den ben de bır gunah kar kulolarak özur dılı yorum
hakkım varsa helal olsun kardeslerım
YARAB BENI NEFSIMIN SERLERIN DEN EMIN KIL UZAK TUT
SIZE TAV SIYEM BIR BIRINIZE SAHSINIZA HAKARET EDE BILIR SINIZ AMA
HIC BIR ZAMAN BIR INSANA SIZ ISLAMI KULLANIYOR SUNU BUNUN LA INSAN LARI KANDIRI YORSUNUZ DEMEYIN CUN KU BEN HAKKIMI HELAL EDEBILIRIM AMA ISLAM HELAL EDERMI BILMEM BIR INSANI DAHA yenı baslamıs oldugunu bır dusunun ıslama yenı ısın mıs ve sızın yanlısınız dan sızın hakeretın nız den dolayı o ısnasan
musluman lara sohuk dav rana bılır
neyse ben bu ısmı kullanarak ıslamı yanlıs tanıt mıyayım dıye kımse ben kısıpta ıslama musluman lara sohuk dur masın dıye uyelıgımı ıptal edı yorum bır arkadasım sagolsun bana hatır lattı tsk edı yorum hepınıze
eyer bır hatam varsa hepınız den ben de bır gunah kar kulolarak özur dılı yorum
hakkım varsa helal olsun kardeslerım
YARAB BENI NEFSIMIN SERLERIN DEN EMIN KIL UZAK TUT