Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MEKTUBAT_Z

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
BEN ISMAIL KARADAG INSAAT ISIYLE UGRASIYORUM

SIZE TAV SIYEM BIR BIRINIZE SAHSINIZA HAKARET EDE BILIR SINIZ AMA

HIC BIR ZAMAN BIR INSANA SIZ ISLAMI KULLANIYOR SUNU BUNUN LA INSAN LARI KANDIRI YORSUNUZ DEMEYIN CUN KU BEN HAKKIMI HELAL EDEBILIRIM AMA ISLAM HELAL EDERMI BILMEM BIR INSANI DAHA yenı baslamıs oldugunu bır dusunun ıslama yenı ısın mıs ve sızın yanlısınız dan sızın hakeretın nız den dolayı o ısnasan

musluman lara sohuk dav rana bılır

neyse ben bu ısmı kullanarak ıslamı yanlıs tanıt mıyayım dıye kımse ben kısıpta ıslama musluman lara sohuk dur masın dıye uyelıgımı ıptal edı yorum bır arkadasım sagolsun bana hatır lattı tsk edı yorum hepınıze

eyer bır hatam varsa hepınız den ben de bır gunah kar kulolarak özur dılı yorum

hakkım varsa helal olsun kardeslerım

YARAB BENI NEFSIMIN SERLERIN DEN EMIN KIL UZAK TUT

H

hayrunisa

Guest
kardes kusura bakma ama hiççççççççççççç bişey anlamadım. açık konus da bizde anlayalım. gönderdigin tüm mesajlara baktım . hiç bir kimsenin sana karsı ters bir tavrını göremedim. sorun ne??

açık anlatta bizde anlayalım bilelim. kimseyi zanda bırakma. söyledigin her kelimeyi açıkla lütfen.

ortaya birşeyler yazıyorsan ve agır bir şekilde itham ediyorsan bunun açıklamasınıda yap bi zahmet.

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Ya benim beynim durdu yada ben bişey anlamadım ?(
neden üyeli ini iptal ediymuş mektubat ;(

Ş

ŞEVVAL

Guest
AYNEN KARDEŞİM BENDE HİÇ BİŞEY ANLAMADIM daha açık konuşur musunuz ??lütfen..

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Mesajlari okudum bukete kizmis ama buketin hic bir yanlis yazisini görmedim
sayet buket özelde yazmis ise bunu neden genele tasidiniz anlamis deyilim.
Varsa sikayetiniz Adminlerimize yazin ama burada duygu sömürüsü yapmayin arkadaslar lütfen.
Kimse kimseyi suclayamaz ne kullandigi nick icin nede baska bir sey icin.
Bir kez daha söylüyorum Habibemsin.Net kimsenin babasinin mali deyil benim dahi deyil. Habibemsin.Net hepimizin ortak bulusma noktasi. Gectigimiz günlerde yapilan ikinci bir veda ve ben bu tür vedalari okuyunca rahatsiz oluyorum. Neden veda ederken genelde bütün üyelerin zihnini karistiriyorsunuz?
Memnun olmadiginizda görevlilerimize özel mesaj yazmak cokmu zor?
Üyelerimize kolaylik olmasi icin Kadromuzu Portala ekledim ve oradan kolayca özel mesaj veya mail atabilirsiniz.
Bu tür karsilikli suclamalar sadece Sitemize gölge düsürmektedir lütfen bu tür geneli ilgilendirmeyen sikayetler bir daha genelde yapilmasin...

Üst Alt