öncelikle Allahın selamı rahmet ve bereketi üzerinize olsun .
değerli canlar kıymetli kardeşlerim . sözüme nereden başlayacağım bilmiyorum. sanmayın ki bu son veda yazım olacak. hayırr izne gidiyorum erenler
bu yüzden artık burada 1 ay filan yokum ..
hoş Onur kardeş belki diyordur ki : Abi sen ne zaman zaten buraya uğruyorsun ? haklısın onur. mübarek insan
bizler çalışan iş yapan karınca timsali kişileriz. Hiç işler bitmiyor ki, fırsat verilmiyor ki gelelim. ee çok çalışmaktan yorulduk tabi , haliyle birazda mola verelim demi :tongue: olmaz mı ?
Neyse Allah' a (cc) ısmarladık kardeşler. hakkınızı helal ediniz.hoşçakalın
bu kardeşinize de dua eylerseniz seviniriz. hayırlısı ile şu ünv.bi bitireyim inş. dualarınızı bekliyorum erenler ..
Hepinizden Yüce Rabbim gani gani Razı olsun. Çalışmalarınızda muvaffakiyetler ihsan eylesin . amiiin.
kardeşiniz m_emin
değerli canlar kıymetli kardeşlerim . sözüme nereden başlayacağım bilmiyorum. sanmayın ki bu son veda yazım olacak. hayırr izne gidiyorum erenler
hoş Onur kardeş belki diyordur ki : Abi sen ne zaman zaten buraya uğruyorsun ? haklısın onur. mübarek insan
bizler çalışan iş yapan karınca timsali kişileriz. Hiç işler bitmiyor ki, fırsat verilmiyor ki gelelim. ee çok çalışmaktan yorulduk tabi , haliyle birazda mola verelim demi :tongue: olmaz mı ? Neyse Allah' a (cc) ısmarladık kardeşler. hakkınızı helal ediniz.hoşçakalın
bu kardeşinize de dua eylerseniz seviniriz. hayırlısı ile şu ünv.bi bitireyim inş. dualarınızı bekliyorum erenler ..
Hepinizden Yüce Rabbim gani gani Razı olsun. Çalışmalarınızda muvaffakiyetler ihsan eylesin . amiiin.
kardeşiniz m_emin