- Aldığı Beğeniler
- 20
Benim gibi hepbana rabbena diyen biri daha varmış.Çıkmış mevlana celaleddini rumi h.zlerinin huzuruna geçim darlığından şikayette bulunmuş.Bunun üzerine Mevlana Hazretleri o kimseye eğer sana azalarından birini kesip yerine bin altın verelim deseler razı olur musun diye sordu.O da hayır razı olmam diye cevap verdi.Bunun üzerine Mevlana Hazretleri şöyle buyurdu.
Ey kardeşim madem ki razı olmazsın niçin geçim sıkıntısından şikayette bulunursun fakirim diyorsun bu kadar altından daha kıymetli azaların var iken vücudun sıhhatte ve afiyette iken niçin bunları sana bedavadan ihsan eden Rahmana şükretmiyorsun. Allah c.c Eğer kulum elindeki nimetlerin şükrünü eda ederse Ben o nimeti daha arttırırım buyuruyor.
Herhalime her günüme heranıma sonsuzzz şükürrrr YaRabbiim DUA_dilencisi duanızı bekler inş.
HAKKIYLA ŞÜKREDENLERDEN OLMAK ÜMİDİYLE...
Ey kardeşim madem ki razı olmazsın niçin geçim sıkıntısından şikayette bulunursun fakirim diyorsun bu kadar altından daha kıymetli azaların var iken vücudun sıhhatte ve afiyette iken niçin bunları sana bedavadan ihsan eden Rahmana şükretmiyorsun. Allah c.c Eğer kulum elindeki nimetlerin şükrünü eda ederse Ben o nimeti daha arttırırım buyuruyor.
Herhalime her günüme heranıma sonsuzzz şükürrrr YaRabbiim DUA_dilencisi duanızı bekler inş.
HAKKIYLA ŞÜKREDENLERDEN OLMAK ÜMİDİYLE...