Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
kısa bi olayı anlatayım..
Fatih de bir restrant da oturuyoruz
biz yiyeceklerimizi istedik garson beylerden

önümüzdeki masaya da 4 tesettürlü bayan teşrif etti..
bişeyler istediler onlarda..
gelenler arasında Coca Cola yı görünce
çok üzüldüm ve bir müslüman olarak
uyarmam gerektiğini düşündüm
ama bir yandan da çekiniyordum

çantamdan çıkardım kağıt kalem
başladım yazmaya...
coca cola nın ne canlar yakdığını
yanlış anlaşılmak istemediğimi
uyarmamın görevim olduğunu
Filistini.. ;(
İsraili.. X(
ABD'yi.. X(
ve kağıdı verdim
yüzlerin bana bakışı çok şaşkındı..
çıktık ordan..
arkamdan neler döndüğünü bilmiyorum.. :)
inşAllah yanlış anlaşılmamışımdır..
inşAllah rencide etmemişimdir..

[span=green]Neam Muhammed Neam Mekke..[/span]

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Aslında toplumun büyük bir kısmının Coca-Cola ve benzeri ürünlerin neye hizmet ettiğinden haberi bile yok, öyleki bir çok kişi boykotdan bihaber haberi olanların ortak görüşüde"Bir benim boykot etmemle ne olur ki" anlayışında. Bu konuda çokdaha bilinçli olmalıyız her taıdığımız kişiye hatırlatmalı ve her ortamda gerekliliğini izah etmeliyiz. Ama bir ürünü kullanma derken alternatif bir üründe sunabilmeliyiz burdada iş daha çok islami kuruluşlara düşmekte daha büyük yatırımlar vedaha iyi tanıtımlarla en azından ürünlerini Türk milletine alternatif olarak sunabilmemliler.

Boykot gerçekten çok zor hiç pesetmeden ve hiç vaz geçmeden devam edebilmeliyiz... Filistende Irakta Afganistanda Müslüman kardeşlerimize sıkılan kurşunları finanse etmek istemiyorsak Coca-Cola danone vs. uzak duralım arkadaş...

Esselam...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Bizde Arkadaşlarla dini bir Restorana gitmişdik, sahıbıde tanındık birisiydi ama gitdiğimizde kola türü olarak birtek CocoCola vardı bizde neden diğer markaların hem olmadığını sorduk hemde neden bu mekanda CocoCola satıyorsunuz dedik adam bize karşı ters ters konuşunca mekanı terk etdik ..ve ondan sonrada kimse oraya gitmiyor ..

Demek istediğim şu asıl biz müslümanlar kardeşlerimizin katledilmesine yardım ediyoruz ..ne yazıkki .. :(

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
İlkay bence o bayanlar arkamızdan kızdılar içime doğdu. :p
içmiyoruz çok şükür cola turka içenlerdendik artık onuda içemiyom :(

Üst Alt