Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

gülennur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ellerine sağlık kardeş gerçekten çok şükrü eksik bir toplumuz :( İnşALLAH çok şükredenlerden oluruz Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

duayla...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Nimetlerine şükür ya rabbim

suara

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ HAMD OLSUN.ALLAH CÜMLEMİZİ GAFLETTEN UYANDIRSIN.

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah (cc) razı olsun muhacirensar kardeşim. ırakta sudanda ..vs tüm mazlum coğrafyada demokrasi ve özgürlük adına vahşice bomba yağdıranlar kan akıtanlar elbet birgün yaptıklarının ve yapamadıklarının cezasını çekecekler.

Akan kanlar durmalıydı.bombalar yerine aç olan bu kardeşlerimize yardım ellleri uzatılmalıydı. bomba yerine ekmek ,nefret yerine sevgi tohumları saçılmalıydı tüm yeryüzüne ve tüm insanlığa

bizi duygulandırdın muhacirensar kardeşim.resimleri slayt gösterisi biçiminde sunma imkanın varsa daha güzel olur inş. güzel çalışmalarınızı bekliyoruz ellerinize ve yüreğinize sağlık .selam ve dua ile

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Halimize duacı olmayı şikretmeyi bilmemiz gerekiyor...çok ince ve ders alınması gereken bir konu ellerin dert görmesin kardeş .....Allah her daim razı olsun sizden...dua ile...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Elerine sağlık ensar kardeş..niye resimleri özelikleri ile eklemedin öyle daha iyi olmazmıydı?

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
tesekkürler
bunu slayt seklinde izlemistim
tekrar hatirlattiginiz icin tesekkürler

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun kardeş güzel paylaşımdı ellerine sağlık Rabbime ne kadar şükretsek az kalır....

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : rumeysa
Elerine sağlık ensar kardeş..niye resimleri özelikleri ile eklemedin öyle daha iyi olmazmıydı?

evet ablam haklısın ama yapamadim bilmiyom yoksa çok yorgundum.....

Üst Alt