hangi sevdaların peşindeyim......nereye bu gidişlerim...oysa beklenen güzel şeyler varken ki onlara ulaşmak daha kolayken neden bu başka gönüle yanmalar....sevdanında bir sınırı var derler ama gerçek aşka sınır tanınmaz....eğer şair derken "ben böyle olmamalıydım diye" benim gözlerim kan ağlamalı...yoksa yalancı aşklara akıtılan gözyaşları değil gözyaşı kan olsa bir hiçtir...
hangi ruhu duymam gerek içimde...ve hangi ruh beni sarsmalı derinden....oysa ne aşıklar var ki görmeden bile sevmenin en güzelini en yücesini tadıyor...görmek yetmezmiş demek....demek ki hissetmek gerekmiş..öyleyse ben neden hissetmeden yoksun aciz ve pervasız yaşıyorum...
hangi gülü koklamak gerekti benim.....onca gül insanın içinde yaşarken eğer bir nebzede olsa gül kokusuna hasretsem..neden o nadide güllere serzenişte bulunayım...eğer hakiki Gülden nasibimi almamışsam neden halimden utanmıyorum ki ben....
sevdaları yaşamak ama gerçek sevdaları...hissetmek en derin duygularla EN SEVGİLİYE'nin aşkını...eğer güllerim solarsa benden başka kim verecek ki suyunu....o zaman nereye bu gidişlerim....
heyhat....! gönül sana özlem duymakta
beklediklerim aleyhime zamanımı çalmakta....