Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sifaderyasi

ESKİ DOST

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
HANGİSİNİ SEÇERDİK?
Terazinin bir kefesine deve olmakla yük taşımak, diğer kefesine de insan olmakla ibadet etmek konulsa ve seçme ihtiyarı bize bırakılmış olsa idi hangisini seçecektik? Elbetteki insanlığı... O halde, [BLINK][span=royalblue]deve yükünü taşırken biz niçin ibadetimizi yapmıyoruz?[/span] [/BLINK]
Mehmet Kırkıncı

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
haklısın insanlarımız böyle işte insanlar ibadetlerin kıymetini bilmiyor sonra arayacaklar ama bulamayacaklar... :]

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
kimisi o deve gibi yük taşıyor kimisi devenin taşıdığı yüke biniyor.....

sena

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
BU SÖZÜ İLK DEFA ORTA İKİNCİ SINIFTAYKEN DİNKÜLTÜRÜ HOCAMIZ DEFTERİMİZE YAZDIRMIŞTI.OZAMANDAN BERİ ALEMDEKİ BÜTÜN YARATIKLARIN ĞÖREVİNİ KUSURSUZ YAPTIKLARINI TEMAŞA EDİYOR,SADECE BİZ KENDİNİ AKIL ZANNEDEN AKILSIZ İNSANLARIN BU GÖREVE VE SÖZE SADAKATSİZLİĞİNE (BU TAİFEYE KENDİMİDE KATARAK)ÜZÜLÜYORUM.
VERDİGİMİZ SÖZÜ TUTMA YOLUNDA ÇABALAYAN KULLARINDAN OLMAYI NASİP ETSİN.ALLAH(C.C) KUSURLARIMIZI AFFETSİN

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Orjinal Yazarı sena
BU SÖZÜ İLK DEFA ORTA İKİNCİ SINIFTAYKEN DİNKÜLTÜRÜ HOCAMIZ DEFTERİMİZE YAZDIRMIŞTI.OZAMANDAN BERİ ALEMDEKİ BÜTÜN YARATIKLARIN ĞÖREVİNİ KUSURSUZ YAPTIKLARINI TEMAŞA EDİYOR,SADECE BİZ KENDİNİ AKIL ZANNEDEN AKILSIZ İNSANLARIN BU GÖREVE VE SÖZE SADAKATSİZLİĞİNE (BU TAİFEYE KENDİMİDE KATARAK)ÜZÜLÜYORUM.
VERDİGİMİZ SÖZÜ TUTMA YOLUNDA ÇABALAYAN KULLARINDAN OLMAYI NASİP ETSİN.ALLAH(C.C) KUSURLARIMIZI AFFETSİN

senacığım,+++++ son derece doğru buluyorum yazdıklarını ve dualarına içten amin diyorum

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı sifaderyasi
HANGİSİNİ SEÇERDİK?
Terazinin bir kefesine deve olmakla yük taşımak, diğer kefesine de insan olmakla ibadet etmek konulsa ve seçme ihtiyarı bize bırakılmış olsa idi hangisini seçecektik? Elbetteki insanlığı... O halde, [BLINK][span=royalblue]deve yükünü taşırken biz niçin ibadetimizi yapmıyoruz?[/span] [/BLINK]
Mehmet Kırkıncı

Kırkıncı hocam yine süper bi tesbit yapmış, MaşaAllah... Allah ondan binler razı olsun...

Deve yükünü taşıyor, biz neden ibadetimizi yapmıyoruz...

Üst Alt