hani dünya geçici ya. hani ahiret var ya. hani biz müslümanız ya. hani hamd olsun ya. bir de sözün bittiği yerde susmak gerekiyor ya. ama suskunluk hep bir iç gürültüdür ya. işte böyle şeyler..
ya da nasıl desem.. kaybetmenin en güzel yönü kaybolan şeyi bulmak ya. o sevinç hiç bir şeye değişilmez ya. ama ben bunu hiç beceremiyorum ya. mesela evde bir şey kaybolunca annem hep bana arattırıyor ya. ama ben her seferinde bulamadan pes ediyorum ya. bulamamak canımı çok fena sıkıyor ya. annem sabırsızlığıma hayret ediyor ya. nefsimin terbiyesizliği beni de üzüyor ya. bi tek sabreden derviş muradına eriyor ya. bin günlük çilenin ilk günleri çok zor ya. günler ne kadar da uzunmuş..
ama sayılı gündür.
geçer, değil mi..
zaman ve mekanla sınırlı fâni dünyayı
zaman ve mekanı aşan bâki muhabbeti
yaratan
Rahman ve Rahim
Allah’a hamd olsun..
ya da nasıl desem.. kaybetmenin en güzel yönü kaybolan şeyi bulmak ya. o sevinç hiç bir şeye değişilmez ya. ama ben bunu hiç beceremiyorum ya. mesela evde bir şey kaybolunca annem hep bana arattırıyor ya. ama ben her seferinde bulamadan pes ediyorum ya. bulamamak canımı çok fena sıkıyor ya. annem sabırsızlığıma hayret ediyor ya. nefsimin terbiyesizliği beni de üzüyor ya. bi tek sabreden derviş muradına eriyor ya. bin günlük çilenin ilk günleri çok zor ya. günler ne kadar da uzunmuş..
ama sayılı gündür.
geçer, değil mi..
zaman ve mekanla sınırlı fâni dünyayı
zaman ve mekanı aşan bâki muhabbeti
yaratan
Rahman ve Rahim
Allah’a hamd olsun..
alıntı