Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ozan

Siyah Sancak

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
Tecrübe mi konuşuyor yoksa elbette istisnalar kaideyi ne yapmazzz bozzmaazz :hihi:

yok tecrübe değilde böle hemen bir cinsin hakkında hepsi aynıydır gibi konuşulmuş ona karşılık yazdım.tabıkı espiridir yanlış anlaşılmasın.
hem biz diyomuyuz bütün bayanlar dırdırcıdır çok konuşur genelde boş konuşur gibi...:D:D:D

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
yok tecrübe değilde böle hemen bir cinsin hakkında hepsi aynıydır gibi konuşulmuş ona karşılık yazdım.tabıkı espiridir yanlış anlaşılmasın.
hem biz diyomuyuz bütün bayanlar dırdırcıdır çok konuşur genelde boş konuşur gibi...:D:D:D

hemen bir cinsin hakkında hepsi aynıydır gibi konuşulmuş :buba:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray

semerkand abi diyor:D

saka bi tarafa böyle fikra yada konular gercekten komik oluyor:D:D

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
bak hemen pes etin kardesim:hahaha::çekiç:

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
bayanlar aynıYmış gerçekten :ok:tamam hata buldular ya dırdırcılar işte:tongue::tongue:

Herkes tek kalıp olsa idi tek tip insanlar olurduk meziyet ve mizaçlar farklıdır feminist takılmayacağım her iki cinstede cins insanlar mevcuttur :hihi:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
rica ederim abi
hakkini helal et az dedikodunu ettim:D

Üst Alt