Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

TRIET AN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
Selamün aleyküm kardeşlerim :) Kafamı karıştıran bir sorum olucaktı.Ben 18 yaşında meslek üzerine eğitim gören namazını kılan orucunu tutan sünnete göre yaşamaya çalışan biriyim.Bizim bir kıraathanemiz var ama amcam çalıştırıyor ve amcamda bizde kalıyor.Bunun haricinde evde ek gelirlerde var.Kıraathanemizde kumar oynatılıyor ordan gelen para doğal olarak bize gelmekte.Ben aileme bunu yanlış olduğunu,haram olduğunu söylesemde fayda etmedi.Benim ne yapmam gerekiyor ? İbadetlerim kabul oluyor mu ? Acil cevap bekliyorum..

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
Selamün aleyküm kardeşlerim Kafamı karıştıran bir sorum olucaktı.Ben 18 yaşında meslek üzerine eğitim gören namazını kılan orucunu tutan sünnete göre yaşamaya çalışan biriyim.Bizim bir kıraathanemiz var ama amcam çalıştırıyor ve amcamda bizde kalıyor.Bunun haricinde evde ek gelirlerde var.Kıraathanemizde kumar oynatılıyor ordan gelen para doğal olarak bize gelmekte.Ben aileme bunu yanlış olduğunu,haram olduğunu söylesemde fayda etmedi.Benim ne yapmam gerekiyor ? İbadetlerim kabul oluyor mu ? Acil cevap bekliyorum.._

ve aleykümmüsselam kardeşim hassasiyetin ne kadar güzel ibadetleirm kabul oluyor mu olmuyormu vesvesesine sakın kapilma Allah in izni ile kabul oluyordur ama kumar parasi eve giriyor ama mutfaga girince ayirt edilemiyor diye üzülüyorsun fetva veremem estagfuurllah ama bunun için sana için ferah tutacagin bir sey deyim insaAllah

muammed emin parlak iismli ankara karsıyaka kapi imami kars lı hocamız bir gün dedi ki bir sofrada bulunuyorsaniz içinde haram lokma olup olmadığından endişeniz var ise sen ihlas li olarak eüzü besmele ile o sofradan gene ye o sofradan helali sana gelir haram i disarda kalir merak etme demiş idi bir gün kardeşim

Üst Alt