Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

benefşe

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Harika

Derin bir nefes alın ve bırakın siz bunu yapana kadar neler oldu bakalım

1. Dünya güneş etrafında 60 km. yol aldı.
2. Güneş, 10 milyon kere milyar ton kömür yakarak elde edilebilecek muazzam bir enerjiyi uzaya yaydı.
3- Dünyamız Samanyolu çeveresinde Güneşle beraber 500 km. yol aldı.
4- Deni ve okyanuslardan 30 milyon ton su buharlaştı.
5- Yer altındaki bakteriler ,200 ton karbondioksiti oksijene çevirip atmosfere geri yolladı.
6-Bardağımızdaki su moleküllerinden herbiri 300 metre yol yaptı.
7.Odamızdaki hava molekülleri ise bir duvardan diğerine 1000 defa gidip geldi.Aynı zamanda her molekül kendi etrafında 100 milyar defa dönüş yaptı.
8.Damarlarımızdaki devriyeler hücrelerimizden 10 milyarını sağlık kontrolünden geçirdi.

Bunlar sadece bir kaç örnek.Bütün bunlar kainatta ince bir nizamı gösterir.
İnsanoğlu bu kanunları keşfediyor. Peki soruyoruz ateistlere:
KANUNU KEŞFEDEN OLUR DA KOYAN OLMAZ MI?

"O'NUN KATINDA HERŞEY BİR ÖLÇÜYE GÖREDİR"
RAD SURESİ 8.AYET

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Hiçbirşeyin tesadüf olmadığı çok açık. Bence bunu anlamayacak kadar aptal insan olamaz sadece anlamak istemeyen insanlar olabilir. Allah onlara iman nasip eylesin...

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ben Malesef bu tür bir insanla tanistim ve sok gecirdim düsündükleri karsisin da...Sanki hic akli yoktu kafasi bombos du malesef, acigi üzüldüm de....Onu ne felaket bekliyor...Bilincsizce hareket ettiginin farkin da degil sanki...Rabbim bizi uzak tutsun korusun ins....

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ya bundan bi kaç ay önceydi heralde bilgisi olanlarda vardir ateist deyince aklıma geldi...
cok unlu bir ateist ALLAHın varligi kabul etmis ve kendinden etkilenip ateist olanlardan özür dilemişti... bu geldi aklıma gercekten acaba bunların bi dayanagi varmi merak ediyorum.. bende bi ateist tanımıstım uc gun surdu ... :p :p :p

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
İşte Takdir-i ilahi bir nefes alıncaya kadar neler oluyor hakikaten bunlar bir tesadüf degil..Bazı insanlar buna inanmamakta inat ediyorlar ama sonra pişman olacaklar..

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Tefekkür etmek bundan dolayı önemlidir.Kimi dalar çıkamaz,kimi dalar ve anlayamaz...Rabbim kalbi mühürlenmişlerden korusun...

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
O'NUN KATINDA HERŞEY BİR ÖLÇÜYE GÖREDİR"
RAD SURESİ 8.AYET
:)

benefşe

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : onur
İşte Takdir-i ilahi bir nefes alıncaya kadar neler oluyor hakikaten bunlar bir tesadüf degil..Bazı insanlar buna inanmamakta inat ediyorlar ama sonra pişman olacaklar..

bu pişmanlık inşallah dünyada olur!!!
biz şunu biliyoruz ki Efendmiz(saV) göZ ile görülür mucizler gösterdiği halde hala inanmayanlar oldu!demedilerMİ O nun(sav)yaptığı bir sihirdir (HAŞA!)diye şakkı kamer hadisesinde!bu da öyle ??bazı kalpler vardır ki szi onlara mücize de gösterseniz hala inkar edeler!o kalpler ki artık hidayette karşı mühür vurulmuştur!evet inanmaynalar için böyle durum!ya biz elimzde nimetin ne kadar şükrünü eda ediyoruz değil mi????O nun (cc)razı olduğu gibi bir kul olabiliyor muyuz?
ALLAH İMANI OLMAYANLARA HİDAYET VERSİN1
BİZLERDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH!

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ORiJiNAL YAZARI : zeyno
Tefekkür etmek bundan dolayı önemlidir.Kimi dalar çıkamaz,kimi dalar ve anlayamaz...Rabbim kalbi mühürlenmişlerden korusun...

amin

Üst Alt