daha once iki yil boyunca asiri dine dustum ve daha beter hastalandim ...4 ayim psikiyatri klinikte gecti ve kendinden bi habersiz sekli 3 aydi....ben hem bipolari hem psikozu yasiyorum....ve kendim geri adim attim dinle alakali uzun sure bisey gormedim...uyku sistemimde cok bozuk sabah namazi ogleyi kilamam mesala hatta oyle bi agirlik varki hic bi vakiti kilamiyorum o agirlik hastaliktan bende yavas yavs gunde 2 rekat namaz bi sayfa kuran ve meali 3 kere insirah okuyorum ve meal arastiriyorum gucum buna yetiyor.... daha fazlasini yapamiyorum otomtikmen kliniklik oluyorum ...mesala peygamber efendimiz sav cizilen karakoturlere okadar cok uzuluyorum ki hayatim yasanmaz hala gelebilir bende herseyden uzak durmaya calisiyorum haber dahi dinlemiyorum.buna ragmen.manaviyatim cok gucludur asla hased , kiskanclik, bencilik, kibir,yalan, cimri gibi seyler bende bulunmaz ...dinimide cok sevyorum dinimizin bizlere hastalara vaad ettigi guzel seyleride tahmin edebiliryorum bu arada suan hastaligimin sivri seylerini yasamiyorum lakin etrafimdaki insanlar kum gibi savrulup gitti..bi Allah kaldi ve o bana kafi...evet ailemde var ama yetersiz....kisaca biz hastalarin yasadigi seyler bence bunlar olmali dine bakis acisimiz cogu hasta dindar bu arada ne hikmetse oyuzden bunun din yetersizliginden deil allahin bi hikmeti olarak goruyorum kendime acimayi biraktim lutfen kimsede acimasinnnnnn...bi gelecek kurmak istiyorum okumak calismak belki evlenmek....sabah kalkip isime gidemiyorum iste olmuyor....evlenmek istiyorum guzelmisim ama yinede kimse istemiyor cunku hastaymisim...hasta olmak beni vurmuyor neden onlar bana vuruyor... hakkim deil mi mutluluk eger bu dunyada deilse mutluluk bakara201 i hatirliyorum evet ben iki dunyada mutluluk istiyorum alay eden gulup gecen adamdan saymayan olsada