ve aleyküm selam Allah şifasını versin kardeşim :oooo:
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 21 Haz 2013 #21 ve aleyküm selam Allah şifasını versin kardeşim ooo:
Vahy16 Öğrenci Üyelik Tarihi 1 Tem 2011 Mesajlar 668 Aldığı Beğeniler 73 Konum DÜNYA.. 21 Haz 2013 #22 UhibbU' Alıntı: ve aleyküm selam Allah şifasını versin kardeşim ooo: Genişletmek için tıkla ... Amin Allahım razı Efendim Hoşnut Olsun Efendim Teşekkür ederim
UhibbU' Alıntı: ve aleyküm selam Allah şifasını versin kardeşim ooo: Genişletmek için tıkla ... Amin Allahım razı Efendim Hoşnut Olsun Efendim Teşekkür ederim
Dildade °Dar-ı Dünya° Üyelik Tarihi 18 Şub 2011 Mesajlar 2,093 Aldığı Beğeniler 2,841 Konum Adana Takım Galatasaray 21 Haz 2013 #23 Rabbim şifalar versin inşaAllah..Allah sevdiğine dert verirmiş..
Vahy16 Öğrenci Üyelik Tarihi 1 Tem 2011 Mesajlar 668 Aldığı Beğeniler 73 Konum DÜNYA.. 21 Haz 2013 #24 İnSaN' Alıntı: Rabbim şifalar versin inşaAllah..Allah sevdiğine dert verirmiş.. Genişletmek için tıkla ... Evet Öyle efendim Teşekkür ederim Rabbim razı Efendimiz Hoşnut Olsun inşAllah Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerimiz Diyorlar ki hastalık bir şükür vesilesi:gul:
İnSaN' Alıntı: Rabbim şifalar versin inşaAllah..Allah sevdiğine dert verirmiş.. Genişletmek için tıkla ... Evet Öyle efendim Teşekkür ederim Rabbim razı Efendimiz Hoşnut Olsun inşAllah Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerimiz Diyorlar ki hastalık bir şükür vesilesi:gul:
Vahy16 Öğrenci Üyelik Tarihi 1 Tem 2011 Mesajlar 668 Aldığı Beğeniler 73 Konum DÜNYA.. 30 Haz 2013 #25 Güncel Değerli Büyüklerim Ne olur dua edin
derviş2 فَأَيْن& Üyelik Tarihi 12 Haz 2013 Mesajlar 423 Aldığı Beğeniler 46 1 Tem 2013 #26 Rabbimiz şifasını versin ve büyüklerin duası daima üzerinde olsun inşâallah. Şimdilerde hastanın durumu nasıl_?
Rabbimiz şifasını versin ve büyüklerin duası daima üzerinde olsun inşâallah. Şimdilerde hastanın durumu nasıl_?
Vahy16 Öğrenci Üyelik Tarihi 1 Tem 2011 Mesajlar 668 Aldığı Beğeniler 73 Konum DÜNYA.. 1 Tem 2013 #27 derviş' Alıntı: Rabbimiz şifasını versin ve büyüklerin duası daima üzerinde olsun inşâallah. Şimdilerde hastanın durumu nasıl_? Genişletmek için tıkla ... Allah razı Efendim Hoşnut Olsun inşa Allah Abim Dün annemin ateşi yükseldi bugünde iyi hamdolsun inşa Allah daha iyi olacak Tekrar dan diyorum ki Allahım razı Efendim Hoşnut olsun inşa Allah
derviş' Alıntı: Rabbimiz şifasını versin ve büyüklerin duası daima üzerinde olsun inşâallah. Şimdilerde hastanın durumu nasıl_? Genişletmek için tıkla ... Allah razı Efendim Hoşnut Olsun inşa Allah Abim Dün annemin ateşi yükseldi bugünde iyi hamdolsun inşa Allah daha iyi olacak Tekrar dan diyorum ki Allahım razı Efendim Hoşnut olsun inşa Allah