Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
pr_01_1463_max.jpg

Korumalar anlatıyor birgün bir sofi geldi sultanım hacca gitmek istiyom diye izin istedi .mübarek olmaz sofi dedi sofide olur kurban deyi memleketine döndü .aradan bir sene geçti .birgün gavs hz geçen sene bizden hac için izin isteyen sofiyi bulun bu sene hacca gitsin .bizde sofiyi bulduk .sofi bu sene hacca gitcekmişsin gavs hz söyledi.tabi sofi merak eder hemen gavs hz yanına gelir sultanım dayanamadım merak ettim siz beni geçen sene hacca göndermediniz bu sene ne olduda sultanım bana izin verdiniz merak ettim dedi.gavs hz şöyle buyurdu sofi sizin bölgede geçen sene hatme yaptırcak kimse yoktu ordakiler hatmeden mahrum olacaklardı.yüce ALLAH o hatme hürmetine bütün bela ve müsibetleri gökyüzünde tutuyor ALLAH o hatme hürmetine insanları felaketlerden koruyor.bu sene inşALLAH sizin orda hatme yaptırcaklarda çoğaldı sen hac gide bilirsin .ALLAHIM BİZİ BU KAPIDAN AYIRMA AMİNNNN...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnn Ya Rabbel Alemin
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah kardesim emegine rahmet yüregine bereket tesekkürler
Selam ve Dualarimla......

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Amin Allah Razı olsun Abim

Hatme -i hacegan gibi önümüzde büyük birnimet var ya ne büyük nimet bizim için .

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Rahman razı olsun inşaallah sürüne sürünede olsa gitmeliymiş insan değilmi bu arada şimdi hacca gitmek vardı çünkü;)...ordalarmış inşaallah

edep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Allah cc razı olsun inş

Seyma

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Beşiktaş
ya hakikaten ALLAh razı olsun kardeşim senden bunu bzimle paylaştıgın icin okudum tüylerim diken diken oldu ne kadar mübarek bi kapıdayız Allah bizi bu kapıdan ayırmasın inş..

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Rahman razı olsun inşaallah sürüne sürünede olsa gitmeliymiş insan değilmi bu arada şimdi hacca gitmek vardı çünkü;)...ordalarmış inşaallah

gelmış dıye duyduk kurbanım..onunla ayı otelde kalan sofılerden.İnşallah ziyaretı nasıp eder Rabbım yıne..

Allah c.c Razı olsun abi..Cok değerli bir konu olmuş..

Seyma

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Beşiktaş
evet Seyda Hz Geldi Arkadaşlar Ama Malesf Görüş Yok :((
Cok Yorgunmuş Mübarek.
Bi De Havaalanına Karşılamaya Arkadaşlarım Gitmiş GörmüşLer Seyda Hz. Gencleşmiş Mübarek Sakalları Siyahlamış :)

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Allah razi olsun abi.

Üst Alt