Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
EVET HAYATI GÜZEL OLANIN KENDİSİDE GÜZEL OLUR.

Kederi, sevince korkuyu cesarete stresi mutluluğa, acılar tatlıya,ümidsizliği ümide,bitkinliği gayrete,tembelliği çalışkanlığa çeviren İmanı bize lütfeden Allah'ımıza milyarlarca hamd ederiz.

Bu imanla bizler hayatlarımızı yaşarken,sevdiğimiz bize baktığına iman ettiğimizden,güzel şeylere sahip olduğumuzda,şımarmadığımız gibi belalar ve nusubetlere battığımızdada feryat etmeyiz.
Çünkü O bizi görüyor ve bizi biliyor.

Mısırlı kadınlar Hz. Yusuf'un güzelliklerini görünce ellerindeki bıçakla ellerini kestikleri halde, acı duymadıkları gibi,Bizler hep güzellikler özlemiyle yaşaya bilirsek,bu dünya acılarının farkında bile olmayız.

Rabbimiz;
Nahl suresinde,(Allah iyi korunanlarla ve iyi yapanlarla beraberdir.)buyurmuş. İmanımız bizi iyilik yapmaya ge çirkinliklereden korunmaya,Sevdiğimizin sevmediği şeyleri yapmamaya, sevk ediyor.

Zengin olsa Rabbinin hediyesi olarak,
Fakir düşse dünyayı rabbinin sofrası biliyor.

Nasıl çocuğun anne ve babası yanında kendisini güvende hissetdiği gibi,Mümin de Rabbinin denetiminde,
kendisini güvende hissediyor.

Yunusun dediği gibi:
Ne varlığa sevinirim
Ne yokluğa yerinirim
Aşkın ile öğünürüm
Bana seni gerek seni

Rabbimiz;Hadid suresinde,
Kaybettiğinize yerinmememniz,size verdiklerime sevinmememniz için...Allah kendini beğenen çok öğünenleri sevmez.

Rabbimiz:
Erkek ve kadınlardan kim mü'min olarak salih amel işlerse,ona ona güzel bir hayat yaşatırız ve onun mükafatını en güzel şekilde veririz.

Evet içimiz imanla dolu olursa samanlıklar saray olur. Çünkü O bize bizden yakın O bizimle beraberdir.

EveeeeT hayatı güzel olanın kendiside güzel olur.
Haydin güzel bir hayat yaşamaya varmıyız?
Varsak kolay gelsin.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun inşaallah hepimizin hayatı güzelleşir emeğine sağlık .

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : MuhacirEnsar
Varsak kolay gelsin.

Tabi varız kardeş....hep varızzz inşallah...Rabbim yardım etsin....Nefsimizi ve şeytanı yolumuzun önünden çıkarsın....Engelleri kaldırıp,aşkını versin kalbimize.... =)selam ve dua ile....

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Hayatın anlamlı ve güzel olması benim kendi elimde...bu yüzünden Ya Rab!
Kızsamda merhameti,öfkelensemde sabrı,ağlasamda tebessümü,üzülsemde sevinci,kaybetsemde umudu...
koparma yüreğimden...

gül sultan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Evet içimiz imanla dolu olursa samanlıklar saray olur. Çünkü O bize bizden yakın O bizimle beraberdir.

Varsak kolay gelsin. :ok:

Üst Alt